Bouwmeester Media
Wij maken nieuws van jouw bedrijf.

Wat is er mogelijk met Google Posts?

Anything is possible. In principe kan je elk type bericht plaatsen. Denk hierbij aan het publiceren van artikelen, vlogs en webpagina’s. Het is zelfs mogelijk om speciale evenementen te koppelen aan deze posts. Geef hierbij een startdatum, een starttijd, een einddatum en een eindtijd aan en je hebt direct jouw evenement in de Google zoekmachine staan.


Zo kunnen bioscopen bijvoorbeeld in één oogopslag hun filmaanbod delen via Google Posts, kan het Ziggo Dome haar optredens publiceren en kunnen webshops speciale producten/promoties delen. Welk type bericht je ook met Google Posts publiceert, er is ruimte voor 100-300 woorden aan begeleidend schrijven. Dé ideale manier dus om meer websitebezoek te genereren.

De Google Posts-functie geeft je ook de mogelijkheid om een knop toe te voegen aan jouw bericht. De mogelijkheden die Google Posts hierin biedt zijn:

  • Meer informatie
  • Reserveren
  • Registreren
  • Bestellen
  • Bekijk aanbod

Jouw doelgroep is met Google Posts tegenwoordig dus maar één klik verwijderd van een reservering, een nieuwsbrief inschrijving, of een bestelling. No matter het type organisatie, er is voor ieder wat wils!
Daarnaast geeft Google Posts ook direct inzage in de resultaten van jouw gepubliceerde bericht, in de vorm van het aantal weergaven en de betrokkenheid – het aantal keren dat er op de knop is geklikt.

"Klanten zijn met Google Postsmaar één klik verwijderd van
een reservering, een nieuwsbrief
inschrijving, of een bestelling."
Zo kan je dus gemakkelijk zien welk bericht wél werkt en welk bericht in jouw Google Posts optimalisatie behoeft, of helemaal geen meerwaarde heeft.

Hulp nodig met het opzetten van een goed Google Mijn Bedrijf-profiel en Google Posts?

Bel 038 3317949 of mail naar redactie@bouwmeestermedia.nl en wie weet tot snel bij koffie, (1ste Adviesgesprek is altijd gratis)

Contact

Online beschikbaarheid zichtbaar voor LinkedIn gebruikers

Een bericht via LinkedIn waarop een snelle reactie nodig is, kan soms langer duren dan via chatdiensten als Whatsapp. De zakelijke focus van LinkedIn en de kracht van het netwerk zijn echter van grote waarde.

Meer lezen

Je bedrijf in de etalage met Google Posts

Google zit nooit stil. De service, om relevante, nieuwe content te delen en vinden via hun zoekmachine, wordt alsmaar geoptimaliseerd. Dit heeft Google onlangs weer bevestigd met een nieuwe feature in Google Mijn Bedrijf: de Google Posts.

Meer lezen

info@bouwmeestermedia.nl