Bouwmeester Media
Wij maken nieuws van jouw bedrijf.

Je bedrijf in de etalage met Google Posts

Google zit nooit stil. De service, om relevante, nieuwe content te delen en te vinden via hun zoekmachine, wordt alsmaar geoptimaliseerd. Dit heeft Google onlangs weer bevestigd met een nieuwe feature in Google Mijn Bedrijf: de Google Posts.

Die feature was er al, maar alleen beschikbaar voor de presidentskandidaten in de VS. Nu, eindelijk, zijn Google Posts ook te plaatsen door het ‘gepeupel’, door jou en mij.

Wat zijn Google Posts?

Google Posts is een nieuwe feature in Google Mijn Bedrijf die bedrijven in staat stelt om content in hun Google Mijn Bedrijf profiel te plaatsen. Deze content wordt dan direct zichtbaar in jouw Google Mijn Bedrijf-profiel in de zoekmachine.
Het mooie van deze functie is dus dat bedrijven nu content kunnen delen, die zelfs zonder goede SEO al direct zichtbaar kan worden in de zoekmachine. Zolang er maar een Google Mijn Bedrijf-account is aangemaakt. Wordt hiermee het werk van een SEO-manager overbodig? Nee, dat niet. Om jouw Google Mijn Bedrijf-profiel te tonen, moeten klanten uiteraard wel eerst op jouw naam zoeken, of op zoek zijn naar de service die je aanbiedt via jouw profiel. Hier naast kun je zien hoe we bij WEEVER en bij ons zelf een Google Post hebben gemaakt om een bericht te delen.

Hulp nodig met het opzetten van een goed Google Mijn Bedrijf-profiel en Google Posts?

Bel 038 3317949 of mail naar redactie@bouwmeestermedia.nl en wie weet tot snel bij koffie, (1ste Adviesgesprek is altijd gratis)

Contact

Wat is er mogelijk met Google Posts?

Anything is possible. In principe kan je elk type bericht plaatsen. Denk hierbij aan het publiceren van artikelen, vlogs en webpagina’s. Het is zelfs mogelijk om speciale evenementen te koppelen aan deze posts.

Meer lezen

Online beschikbaarheid zichtbaar voor LinkedIn gebruikers

Een bericht via LinkedIn waarop een snelle reactie nodig is, kan soms langer duren dan via chatdiensten als Whatsapp. De zakelijke focus van LinkedIn en de kracht van het netwerk zijn echter van grote waarde

Meer lezen

info@bouwmeestermedia.nl