Online bestellen, afhalen in de winkel.

Winkelen is leuk, veel leuker dan online shoppen. Online shoppen is weer veel gemakkelijker dan winkelen.

Online bestellen, afhalen in de winkel.

Winkelen is leuk, veel leuker dan online shoppen. Online shoppen is weer veel gemakkelijker dan winkelen. Geen gezeul met door de vingers snijdende hengsels van plasticzakken, van bedrijven die je bedanken voor je aankoop, door je te misbruiken als wandelende reclamezuil. Geen parkeerboetes op je voorruit omdat dat kauwgum kauwende blondje achter de kassa de streepjescode niet kon vinden.

Geen herintredende moeder die je om drie uur de winkel uitkijkt, omdat ze om half vier de kinderen van school moet halen. Online shoppen heeft zo zijn voordelen.
Grootste nadeel van online shoppen is echter, dat je niet kunt 'live' kunt zien en voelen wat je gaat kopen. Daarom vind ik het allesbehalve opzienbarend dat veel consumenten het liefst online shoppen als ze de gekochte spullen kunnen afhalen (tip:met een extra korting) in de stenen winkel.
In Amerika wisten ze dat waarschijnlijk ook wel, maar om het zeker te weten, de economie aan de praat te houden en te staven met cijfers, lieten ze het bureau King Retail Solutions een groot onderzoek doen.
78 Procent van de consumenten vindt het een aantrekkelijke optie om de gekochte artikelen in de winkel af te halen. Zowel mannen als vrouwen! Meest populair bleek de productgroep elektronica, gevolgd door huishoudelijke artikelen, kleding, versbereide maaltijden en de dagelijkse boodschappen.
Dat biedt kansen. Een goed werkende mobielvriendelijke shop hoeft tegenwoordig geen diepte-investering meer te zijn en de optie afhalen in de winkel of aan huis bezorgen, al evenmin. Online met die handel dus!

Delen

┬ęBouwmeester Media

038 33 179 49

info@bouwmeestermedia.nl

Contact

Constructieweg 21-B
8263 BA Kampen
Nederland
038 33 179 49
Info@bouwmeestermedia.nl

Stel een vraag

Verstuur