Wat doet Bouwmeester Media?
Onze diensten

Wij zijn een full-service PR & marketing bureau anno nu. De focus staat scherp op online. Wij werken samen met klanten om hun zakelijke resultaat te verbeteren op basis van een gedegen strategie en planning met de productie van tekst, foto's en video's, 

1.Marketing Strategie

Een goede marketingstrategie is de basis voor het verhaal van jouw merk. Wij creëren content- en campagnestrategiën gebaseerd op onze kennis van de markt, insights en de community van het merk. We dompelen ons onder in de wereld van van jouw klant, zodat we met relevantie en creativiteit een plekje veroveren in het hart van de doelgroep.

Doordat onze social media experts geregeld bij klanten aanschuiven, doen we veel ervaring op. Die passen we toe bij al onze klanten.
Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden met mix van jong en oud waardoor er altijd een match is met jouw organisatie of merk.
Wij maken gebruik van moderne technologie. Daardoor hebben wij veel data en inzichten tot onze beschikking, die we toepassen op jouw campagne!

2. Content creatie


Contentmarketing is in meerdere opzichten een goed verhaal. Contentmarketing is vrij vertaald de inhoud van jouw bedrijf vermarkten. Om die inhoud, of anders gezegd, het waarom van jouw bedrijf succesvol aan de man te brengen, moet er meer zijn dan winst. Dat is uiteindelijk niet meer dan het resultaat, de opbrengst van de opbrengst van het verhaal

Wij zijn social media partner voor o.a.:

Meilof Riks

Social Media Video Campagne

Dion Vastgoed Support

Video Campagne MJOP

Bedrijfs video laten maken

Hylkema Funderingtechniek

Social media en website

3. Social Advertising

Bouwmeester Media heeft een speciale voorliefde voor social advertising. Waarom? Omdat het nooit hetzelfde 'kunstje' is en als creatief bureau houden wij wel van een nieuwe uitdaging. Maar bovenal ook omdat de resultaten van social advertising veel beter zijn dan adverteren via de 'oldskool' mediakanalen. Bouwmeester Media & social media advertising zijn daarom in korte tijd onafscheidelijk geworden. Social advertising met Bouwmeester Media is dé manier om uw specifieke doelgroep te bereiken.

4. De beste social campagnes

Een Tweet of een Post op Facebook plaatsen is niet heel moeilijk. Maar zorgen dat jouw bericht op het juiste moment, bij de juiste doelgroep belandt, reacties bij bekenden en onbekenden oproept. En van die onbekenden weer volgers of nog beter fans maken die uw product promoten, dat vraagt meer kennis.
Social media inzetten zonder een duidelijk doel, levert weinig scoringskansen op. Social media inzetten met een strategie, een helder plan, leidt tot meer volgers, tot meer klanten, tot meer fans en uiteindeijk tot meer omzet. Dat is reclame maken 3.0. Ons passende antwoord voor jouw reclame aanpak in een razendsnel veranderende wereld,

Bouwvideo laten maken

5. Videomarketing

DE KRACHT VAN VIDEO MARKETING
Wij geloven in de kracht van video marketing. Een beeld vertelt meer dan duizend woorden, kun je nagaan wat duizenden beelden doen. Video is een sterk medium. Maar de kracht valt of staat met de manier waarop je ermee omgaat. Voor ons draait alles om jouw klanten, zij zijn op zoek naar relevante (video)content. Die niet roept en schreeuwt maar het echte verhaal vertelt. Wij helpen jou om dat aan te bieden.

Wij verbinden mensen en merken. Videomarketing hoort thuis in de gehele customer journey. En om dat goed voor elkaar te krijgen, heb je een goed doordachte strategie en een plan van aanpak nodig.

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Ons doel is jouw bedrijf  on- en offline uit te laten blinken. Benieuwd hoe we dat doen? Laat hier je gegevens achter dan weet je binnenkort meer! 

Direct contact 
038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.