Blog's van Bouwmeester Media

Blogs en Vlogs over ontwikkelingen bij Bouwmeester Media en de markt op het gebied Stategy & Branding, Concepts & Campaigns, Design, Online Development, Online Marketing en Events.

Meester blogs over marketing

Alles over online marketing!

2020 wordt het jaar van de klant, jouw klant!

2 April 2020

2020 wordt het jaar van de klant, jouw klant! Dat soort weinig verrassende voorspellingen heb je ongetwijfeld al vaker gehoord en aangezien er met jouw service niks mis is, ga jij 2020 vol vertrouwen tegenmoet, toch...
Maar heb je echt helder wat 'de klant centraal stellen' betekent voor jouw bedrijfsvoering?

EEN BIJZONDER SUCCESVOLLE WEBINAR

25 Maart 2020

Webinars, we zullen ze steeds vaker tegenkomen in deze tijd. Webinars zijn namelijk ideaal om toch je presentatie, college of workshop door te laten gaan. Maar voordat je hieraan begint is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. En vooral om op tijd te beginnen. Als je deze 12 stappen aanhoudt, wordt jouw Webinar gegarandeerd een succes!

2020 wordt het jaar van de klant, jouw klant!

16 oktober 2019

2020 wordt het jaar van de klant, jouw klant! Dat soort weinig verrassende voorspellingen heb je ongetwijfeld al vaker gehoord en aangezien er met jouw service niks mis is, ga jij 2020 vol vertrouwen tegenmoet, toch...
Maar heb je echt helder wat 'de klant centraal stellen' betekent voor jouw bedrijfsvoering?

Online uitbliken

16 oktober 2019

De concurrentie is door het internet veel groter worden. Had je vroeger als fietsenmaker, dit voorbeeld hou ik voor het gemak maar aan, eigenlijk alleen concurrentie te duchten van andere fietsenmakers in jouw directe omgeving, tegenwoordig is een nieuwe fiets ook heel simpel online te bestellen. Daarom is het dus super belangrijk om jezelf onderscheidend in de markt te zetten. Maar hoe doe je dat?

Content en contentmarketing

03 oktober 2019

Contentmarketing is zo oud als reclame en marketing zelf. Contentmarketing is jouw bedrijfsverhaal vertellen aan een ieder die het maar horen wil, via alle denkbare kanalen. Wat is daar nieuw aan? Volgens mij zijn alleen bepaalde kanalen, zoals de social media, nieuw. Die sociale media vereisen wel een heel andere aanpak.

Meer blogs over marketing

3 tips voor een goede social video! 

04 januari 2019

Social video’s, niet meer weg te denken uit je tijdlijn op social media. Maar hoe zet je nou een goede social video in elkaar? Wat zijn naast goede shots en het goed monteren van de video de belangrijke aspecten? We geven je 3 belangrijke tips! 

Meer lezen

Goed personeel vinden
Voor veel ondernemers is het vinden van goed personeel lastig.

08 januari 2019

De aantrekkelijkheid van jouw bedrijf als werkplek staat of valt met je bedrijfsimago. Voor veel ondernemers is het vinden van goed personeel lastig. Dat komt onder andere omdat ze zich moeilijk kunnen verplaatsen in de drijfveren van 'de ideale' werknemer.

Meer lezen

Werkelijk waarde van adverteren

12 januari 2019

50.000 brievenbussen, 1,2 miljoen kijkers, 500.000 luisteraars, 1000.000 views. Marketeers overladen ondernemers het liefst met reeksen van indrukwekkende cijfers, zodat je bijna dom voelt als je jouw reclamebudget niet bij hun neerlegt. Maar wat zijn dergelijke cijfers in het huidige medialandschap werkelijk nog waard?

Meer lezen

Komkommertijd is toptijd

Het is zomer. De mussen vallen dood van het dak. Driekwart Nederland is onbereikbaar en vertrokken richting vakantiebestemming. De achterblijvende 25 procent loodst onze natie op automatische piloot door de zomer. Vakantiepretfoto’s vullen de kranten en in praatprogramma’s op radio en televisie is regelmatig een hoofdrol weggelegd voor de weermannen en vrouwen, terwijl op de socials de vakantiekiekjes hoogtij vieren. Komkommertijd met veel komkommernieuws zoals dat in medialand heet.


Als contentbureau weten wij als geen ander dat dit bij uitstek de periode is waarin jij met je bedrijf het nieuws kunt halen. Vreemd? Juist niet! De redacties zijn hartje zomer doorgaans onderbezet en het nieuwsaanbod is veel magerder, maar de kranten moeten wel gevuld worden. Ook op de andere mediakanalen kun je al snel opvallen met een leuke foto en een goed verhaal. Als jouw bedrijf wat bijzonders te melden heeft, dan helpen wij je, juist nu, graag om free publicity te generen. Als contentbureau weten we hoe we dat aan moeten pakken. Garanties kunnen we uiteraard niet geven, maar we weten wel hoe de route naar succes eruit ziet. Belangrijk daarbij is dat we het de redacties zo gemakkelijk mogelijk maken.In overleg metjou als klant zorgen we voor een interessante en kwalitatief goede foto en/of video, een opvallende kopsuggestie en zo mogelijk een afwijkende, invalshoek voor het verhaal.


In de afgelopen jaren hebben we verschillende bedrijven landelijk en/of regionaal op de kaart gezet. Ook iets voor jouw bedrijf? Bel…

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Dat vinden we leuk, we helpen jou namelijk graag verder. Als je hier je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Versturen
Contact  038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

€ 90,- per uur: Concept, Insights & Strategy.
€ 85,- per uur: Ad Management, Camera Operation, Content Management, Copywriting, Client Meetings, Design, Interviews, Post Production, Editing & Project Management.

© 2019 - Bouwmeester Media 
Alle rechten voorbehouden