Blog's van Bouwmeester Media

Blogs en Vlogs over ontwikkelingen bij Bouwmeester Media en de markt op het gebied Stategy & Branding, Concepts & Campaigns, Design, Online Development, Online Marketing en Events.

Meester blogs over content marketing

Alles over online content marketing!

Scoren in vakantietijd

20 juli 2020

Nederland is of gaat met vakantie. Merendeel van de mensen blijft bovendien in het land met de eigen krant en smartphone 24/7 onder handbereik. Het gebruikelijke nieuwsaanbod is zo ongeveer gehalveerd en juist daarom biedt deze zomer meer dan ooit absoluut mooie kansen om met je bedrijf of product in het nieuws te komen.

Dé DO’S en DONT’S van productfotografie:

28 juni 2020

Naar aanleiding van onze blog over productfotografie, willen we graag verder ingaan op dit onderwerp. Als het goed is weet je nu veel meer en ben je misschien al zelfs begonnen met fotograferen. Voordat je verdergaat, lees eerst even alle do’s en dont’s voor productfotografie:

Thuiswerken: wij helpen je op weg!

25 April 2020

De komende paar weken zitten veel mensen met een grote uitdaging: thuiswerken. Communicatie met collega’s is niet optimaal, je huisgenoten vragen veel aandacht of misschien is je ritme wel helemaal verdwenen. Voor ons is het thuiswerken ook wennen en nieuwe dingen uitproberen. Wij hebben een paar tips voor je die je kunnen helpen deze periode van thuiswerken beter door te komen.

PRODUCTFOTOGRAFIE: Zorg voor kwalitatief goede foto’s!

23 April 2020

Productfotografie is een belangrijk onderdeel van succesvolle online verkoop. De eerste indruk van een product is een eenmalige kans. Zorg voor kwalitatief goede foto’s, die de aandacht trekken. Maar hoe doe je dat?

Wij hebben een aantal tips en trics op een rijtje gezet.

Contentmarketing voor de bouw

Marketing in de bouw: hoe pak je dat aan?

10 April 2020

De meeste bouwbedrijven hebben hun marketing op een laag pitje staan terwijl de concurrentie steeds slimmer en heftiger wordt. Het is dus belangrijk dat je ergens in uitblinkt. Met de coronacrisis is het nu de perfecte tijd om je marketing op te kunnen pakken.

Marketing campagne in crisis en carona tijd

Campagne voeren in coronatijd: hoe pak je dat goed aan?

3 April 2020

Het coronavirus zorgt voor veel impact in onze samenleving. We voelen dat ook in de mediawereld. Sommige campagnes van marketeers kunnen nu even niet, moeten aangepast worden of er moet tijdelijk iets nieuws bedacht worden.

Hoe zet je een inhaak kalander 2020 goed in

Hoe onze inhaakkalender jou helpt in tijden van crisis.

2 April 2020

Heb je even geen inspiratie meer voor je content? Geen probleem! We hebben speciaal voor jullie een grote inhaakkalender gemaakt met meer dan 300 inhaakmomenten. Maar hoe zorg je ervoor dat je de kalender goed en effectief kan inzetten vooral in deze tijden van crisis nu toch iedereen op social media actief is.

EEN BIJZONDER SUCCESVOLLE WEBINAR

25 Maart 2020

Webinars, we zullen ze steeds vaker tegenkomen in deze tijd. Webinars zijn namelijk ideaal om toch je presentatie, college of workshop door te laten gaan. Maar voordat je hieraan begint is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. En vooral om op tijd te beginnen. Als je deze 12 stappen aanhoudt, wordt jouw Webinar gegarandeerd een succes!

2020 wordt het jaar van de klant, jouw klant!

18 november 2019

2020 wordt het jaar van de klant, jouw klant! Dat soort weinig verrassende voorspellingen heb je ongetwijfeld al vaker gehoord en aangezien er met jouw service niks mis is, ga jij 2020 vol vertrouwen tegenmoet, toch...
Maar heb je echt helder wat 'de klant centraal stellen' betekent voor jouw bedrijfsvoering?

Online uitbliken

16 oktober 2019

De concurrentie is door het internet veel groter worden. Had je vroeger als fietsenmaker, dit voorbeeld hou ik voor het gemak maar aan, eigenlijk alleen concurrentie te duchten van andere fietsenmakers in jouw directe omgeving, tegenwoordig is een nieuwe fiets ook heel simpel online te bestellen. Daarom is het dus super belangrijk om jezelf onderscheidend in de markt te zetten. Maar hoe doe je dat?

Content en contentmarketing

03 oktober 2019

Contentmarketing is zo oud als reclame en marketing zelf. Contentmarketing is jouw bedrijfsverhaal vertellen aan een ieder die het maar horen wil, via alle denkbare kanalen. Wat is daar nieuw aan? Volgens mij zijn alleen bepaalde kanalen, zoals de social media, nieuw. Die sociale media vereisen wel een heel andere aanpak.

Hoe wil jij het spel spelen?

01 oktober 2019

Marketing en reclame 3.0, zo wordt het spel tegenwoordig gespeeld.
Bloedirritant zijn ze, telefonische verkopers. Ze proberen me wat te verkopen, wat ik helemaal niet wil kopen. Vaak ook nog eens op precies het verkeerde moment. 

Meer blogs over marketing

3 tips voor een goede social video! 

01 september2019

Social video’s, niet meer weg te denken uit je tijdlijn op social media. Maar hoe zet je nou een goede social video in elkaar? Wat zijn naast goede shots en het goed monteren van de video de belangrijke aspecten? We geven je 3 belangrijke tips! 

Meer lezen

Goed personeel vinden
Voor veel ondernemers is het vinden van goed personeel lastig.

25 augustus 2019

De aantrekkelijkheid van jouw bedrijf als werkplek staat of valt met je bedrijfsimago. Voor veel ondernemers is het vinden van goed personeel lastig. Dat komt onder andere omdat ze zich moeilijk kunnen verplaatsen in de drijfveren van 'de ideale' werknemer.

Meer lezen

Werkelijk waarde van adverteren

12 augustus 2019

50.000 brievenbussen, 1,2 miljoen kijkers, 500.000 luisteraars, 1000.000 views. Marketeers overladen ondernemers het liefst met reeksen van indrukwekkende cijfers, zodat je bijna dom voelt als je jouw reclamebudget niet bij hun neerlegt. Maar wat zijn dergelijke cijfers in het huidige medialandschap werkelijk nog waard?

Meer lezen
Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Dat vinden we leuk, we helpen jou namelijk graag verder. Als je hier je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Versturen
Contact  038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

€ 90,- per uur: Concept, Insights & Strategy.
€ 85,- per uur: Ad Management, Camera Operation, Content Management, Copywriting, Client Meetings, Design, Interviews, Post Production, Editing & Project Management.

© 2019 - Bouwmeester Media 
Alle rechten voorbehouden