Trots op de aftermovie

Bouwmeester Media was ontzettend trots op de aftermovie die ze hadden gemaakt van Nijmegen Open. Het was een succesvol evenement geweest en ze waren blij dat ze de sfeer van het toernooi hadden kunnen vastleggen. De video was goed ontvangen door de organisatie en de deelnemers van het evenement.

Snel gedeeld op social media

De video werd al snel gedeeld op social media en kreeg veel positieve reacties. De kijkers waren onder de indruk van de prachtige beelden en de manier waarop de sfeer van het evenement was vastgelegd. Bouwmeester Media kreeg veel lof voor hun werk en werd door verschillende mensen benaderd voor nieuwe opdrachten.

Succes van de aftermovie

Door het succes van de aftermovie van Nijmegen Open besloot Bouwmeester Media om zich meer te gaan richten op sportevenementen. Ze merkten dat ze door hun eigen sportervaring en kennis goed in staat waren om de juiste beelden te maken en de sfeer van het evenement vast te leggen. Bovendien vonden ze het zelf ook erg leuk om te doen.

Inmiddels heeft Bouwmeester Media meerdere aftermovies gemaakt van verschillende sportevenementen en zijn ze een bekende naam geworden in de sportwereld. Ze zijn trots op wat ze hebben bereikt en blijven zich ontwikkelen om nog betere video's te maken en de sfeer van elk evenement zo goed mogelijk vast te leggen.

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy