Brand movie laten maken

Het Zuyderzee Lyceum in Emmeloord wilde graag een nieuwe brand movie laten maken die de leerlingen zou aanspreken en de sfeer van de school perfect zou weergeven. Om dit te realiseren, heeft het Zuyderzee Lyceum de hulp ingeschakeld van Bouwmeester Media.

De sfeer en identiteit van de school

Bouwmeester Media heeft vervolgens de uitdaging aangenomen en is aan de slag gegaan met het produceren van de nieuwe brand movie voor het Zuyderzee Lyceum. Na uitvoerig overleg met de schoolleiding en het creatieve team, heeft Bouwmeester Media een prachtige video gemaakt die de sfeer en identiteit van de school op een unieke en pakkende manier weergeeft.

Toename van het aantal aanmeldingen

Het resultaat was verbluffend. De nieuwe brand movie heeft gezorgd voor een toename van het aantal aanmeldingen bij het Zuyderzee Lyceum en heeft gezorgd voor veel herkenning in de regio. Daarnaast heeft de video voor veel online interactie gezorgd en heeft het Zuyderzee Lyceum meer zichtbaarheid gekregen in de zoekmachine van Google.

De samenwerking tussen het Zuyderzee Lyceum en Bouwmeester Media was zeer succesvol en heeft gezorgd voor een prachtige en effectieve brand movie die nog lang zal bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het Zuyderzee Lyceum.

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy