Chestpress on Wheels

Fit20 had een fantastisch idee ontwikkeld: de Chestpress on Wheels. Dit apparaat maakte het mogelijk om overal en altijd te kunnen trainen en zo mensen kennis te laten maken met Fit20. Om het concept aan de wereld te tonen, schakelde Fit20 Bouwmeester Media in om een promotievideo te maken.

Online veel gedeeld

Bouwmeester Media ging voortvarend aan de slag en creëerde een geweldige video die online veel werd gedeeld. De video werd zelfs gebruikt als onderdeel van de offertes die Fit20 uitbracht. Het concept van Fit20 is uniek in zijn soort, waarbij het doel is om op een gemakkelijke manier gezond en sterk te worden. Veel mensen denken dat hiervoor uren per week in de sportschool nodig zijn. Fit20 bewijst echter dat het ook anders kan.

Fit20 biedt een alternatieve manier van trainen aan die anders is dan de traditionele aanpak van urenlange trainingssessies. Bij Fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week, waardoor het gemakkelijk is om als een vast moment in je week te plannen. Je traint altijd onder begeleiding en zult niet of nauwelijks transpireren, waardoor omkleden of douchen achteraf niet nodig is.

De samenwerking tussen Fit20 en Bouwmeester Media heeft ervoor gezorgd dat het concept van de "Chestpress on Wheels" succesvol is gepromoot en dat Fit20 een groter publiek heeft bereikt. Het is duidelijk dat Fit20 een effectieve en innovatieve manier biedt om gezond en sterk te worden, zonder dat daar veel tijd en inspanning voor nodig is.

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy