Content branding

Evertsen Bouw

Van Evertsen Bouw uit Zwolle hebben we de mooie opdracht ontvangen om de branding van het bedrijf duidelijker en breder te maken.

Vragen en antwoorden

Wie zijn de mensen achter Evertsen Bouw, wat drijft ze, waarom werken ze bij Evertsen, waar zijn ze goed in, waarom komen klanten terug, waarom zou je uitgerekend door hen je huis of kantoor laten bouwen, dat soort vragen en meer,  kunnen we beantwoorden met behulp van contentmarketing.

Video’s, foto’s en tekst

Contentmarketing is onze favoriete manier om een bedrijf van A tot Z te laten zien. Dat doen we met behulp van aantrekkelijke, laagdrempelige video’s, foto’s en tekst. We proberen daarbij altijd de werkelijkheid zo dicht mogelijk te benaderen. Dat is een lange termijn aanpak die absoluut ijzersterk werkt voor het bedrijf, voor de klanten en natuurlijk ook voor ons.

De pluspunten uitgelicht

Voordat we met een opdracht als deze starten, bekijken we het bedrijf en de manier van werken. Wat direct opviel bij Evertsen Bouw is de prima sfeer onderling. Er is heel weinig verloop. Juist in deze tijd is dat een groot pluspunt waar we sterk op gaan inzetten. Andere plusser is dat het belang van een positieve klantbeleving breed wordt gedragen. Nieuw huis of bedrijfspand laten bouwen moet een droom zijn die uitkomt.

Iedereen bij Evertsen Bouw is daar op natuurlijke manier goed van doordrongen. Ook dat is een extra onderscheidende waarde van het bedrijf die iedereen mag en moet zien.

Horizontale en verticale video’s

Gewapend met de camera zijn we op twee projecten in Schalkhaar en Emmeloord van Evertsen Bouw geweest. Wat de techniek betreft hebben we zowel verticale als horizontale video’s geschoten zodat we op een laagdrempelige manier snel een zo groot mogelijk publiek bereiken.

Met de beelden lichten we in een kort tijdsbestek de klantbeleving uit, terwijl we in de andere video, en ook in de bijbehorende fotoserie, de nadruk leggen op een goede teamsfeer, op vakkundig teamwork tijdens het hele traject om de klus tot een mooi eind brengen.

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy