Nieuwe puinbrekers

Puinkorrel, een bedrijf dat zich richt op de sloop- en puinrecycling branche, heeft onlangs drie nieuwe puinbrekers aangeschaft. Deze machines bieden niet alleen voordelen op bedrijfsmatig gebied, maar zijn ook op milieuvriendelijkheid gericht. Met een productiecapaciteit van 1000 ton per dagdeel zijn deze machines geschikt voor kleine hoeveelheden puin. Dit is vooral gunstig in de snel veranderende markt van vandaag.

Puinbrekers goed uitgerust

Bovendien zijn de puinbrekers uitgerust met een SGR-katalysator die schadelijke stoffen neutraliseert. De machines zijn voorzien van geluidswerende schermen om het geluidsniveau tot een minimum te beperken en het motorhuis is geïsoleerd om het geluidsniveau te verminderen. Dit zorgt ervoor dat de machines maximaal 115 dB produceren, wat een ongekend laag niveau is voor zwaar materieel. Hierdoor kan het bedrijf dichter bij bebouwing werken zonder overlast te veroorzaken.

Foto's door mediabedrijf

Om de nieuwe machines te presenteren, hebben wij als mediabedrijf foto's genomen van de puinbrekers. Deze foto's zijn bedoeld voor verschillende doeleinden, zoals voor de website van Puinkorrel, sociale media kanalen en eventuele brochures. We wilden ervoor zorgen dat we de machine zo goed mogelijk in beeld brachten, dus hebben we de tijd genomen om de juiste hoeken en perspectieven te vinden om de foto's zo aantrekkelijk en informatief mogelijk te maken. 

Het was belangrijk voor ons om ervoor te zorgen dat de kijker een goed beeld krijgt van de machine, zowel van dichtbij als van veraf.Door deze nieuwe puinbrekers kan Puinkorrel zowel efficiënt als milieuvriendelijk blijven werken in de sloop- en puinrecycling branche.

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy