livestream

Evenals in het vorige coronajaar vroeg de Bonifatius Mavo in Emmeloord ons ook 2022 een online presentatie van hun jaarlijkse open dagen te organiseren. Uiteindelijk kozen we voor een livestream in een herkenbare, betaalbare en realiseerbare setting zoals dagelijks is te zien in de diverse talkshows op de televisie. Uiteraard wat eenvoudiger, maar in de basis nauwelijks verschillend. 

De belangrijkste ingrediënten: Drie tafelmicrofoons, een mobiele camera, een mengtafel, een vriendelijke goodlooking houten praattafel in een leslokaal, één energieke gesprekleidster, twee attente docenten als tafelgasten en een docent met laptop als levend, actief filter voor de binnenkomende chatvragen. De perfecte mix voor een geweldige, interactieve avond met iets meer dan 300 unieke bezoekers. Als mediaplatform hebben we bewust gekozen voor Instagram. Jongeren zijn over algemeen nog nauwelijks actief op Facebook. Instagram biedt bovendien technisch alle benodigde middelen en kwaliteit.

Kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Kampen vlak bij N50 voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contact gegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy