Gepersonaliseerd leren

Bij X-tuur draait alles om gepersonaliseerd leren, waarbij leerlingen meer vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen voor hun eigen toekomst. Om deze boodschap nog beter over te brengen, wilden ze graag een nieuwe promotievideo laten maken. Maar in plaats van deze video helemaal zelf te produceren, besloten ze om de leerlingen hierbij te betrekken.

Leerlingen uitgedaagd

Samen met een bouwmeester werden de leerlingen uitgedaagd om creatief na te denken over de inhoud en de vorm van de video. Ze bedachten een kinderjournaal waarin verschillende aspecten van de school werden uitgelicht, met leuke interviews en sfeervolle beelden. Het resultaat was een super complete kennismaking met de school, ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met de leerlingen zelf.

Concreet resultaat in coronatijd

In de video konden de leerlingen zien hoe hun ideeën en belevingen goed waren verwerkt. Zowel X-tuur als de bouwmeester waren erg trots op dit project en bedankten de leerlingen nogmaals voor hun inzet en creativiteit. De video resulteerde in coronatijd in meer aandacht en meer aanmeldingen voor de school, een bijzondere prestatie in lastige tijden om toch contact te houden met de doelgroep en deze om te zetten in nieuwe leerlingen voor de school. Dit bewijst maar weer eens dat X-tuur zich niet alleen richt op het geven van gepersonaliseerd onderwijs, maar ook op het betrekken van leerlingen bij de ontwikkeling en groei van de school.

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy