Video opdracht voor Mercado Medic

Voor Mercado Medic hadden wij de opdracht gekregen om een video te maken over hun innovatieve rolstoel systeem voor binnenshuis. Ons team was erg enthousiast over deze opdracht en we gingen meteen aan de slag.

Video script en shotlist

Allereerst hebben we het script geschreven en de shotlist samengesteld. We wilden ervoor zorgen dat we alle belangrijke kenmerken van het nieuwe rolstoel systeem in de video konden laten zien. Na het script en de shotlist klaar te hebben, hebben we een actrice ingehuurd die de rolstoel kon testen. Op de dag van de opnames hebben we de set voorbereid en begonnen met het filmen. We wilden verschillende scenario's en situaties tonen waarin de rolstoel goed tot zijn recht zou komen. Het filmen verliep soepel en de actrice deed het geweldig. We hebben veel verschillende shots gemaakt, van close-ups tot wijde shots.

Video edit om trots op te zijn

Na het filmen zijn we direct aan de slag gegaan met het editen van de video. We hebben ervoor gezorgd dat de video goed in elkaar zat en dat alle belangrijke kenmerken van het nieuwe rolstoel systeem duidelijk zichtbaar waren. Het eindresultaat was iets om trots op te zijn!

We hebben verschillende versies van de video gemaakt, waaronder reels voor Instagram en YouTube. De video's worden internationaal in verschillende landen ingezet op hun sociale mediakanalen. Het is geweldig om te zien dat onze video wordt gebruikt om mensen te informeren over deze nieuwe rolstoel en hoe deze het leven van mensen met een beperking kan verbeteren.

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy