"DeLein: Een nieuwe glans met een nieuwe website!"

Marjolein, eigenaresse van deLein, is al jaren succesvol in haar vak. Ze maakt prachtige handgemaakte sieraden en haar klantenkring groeit gestaag. Maar de laatste tijd merkte ze dat haar huidige website op verschillende vlakken niet meer voldeed. Ze had behoefte aan een nieuwe website die haar bedrijf naar het volgende niveau kon tillen.

Als webdesignbureau voerden we een intakegesprek met Marjolein om haar wensen en haar doelen op korte en lange termijn te achterhalen, maar ook  bespraken we zaken als tijd en mogelijkheden, wie wil je als doelgroep en waarom doe je wat je doet?
Daarna begonnen wij met een uitgebreid onderzoek naar de mogelijkheden voor de nieuwe website en naar de kansen om online beter gevonden te worden in zoekmachines en door klanten. Tijdens het onderzoek ontdekten we dat er lokaal absoluut kansen liggen. Veel mannen in de regio zijn geïnteresseerd in unieke handgemaakte sieraden zoals van DeLeine, terwijl dat specifieke aanbod mannensieraden beperkt is. 

Sfeervolle foto's en een overzichtelijke menu

Wij stelde verschillende ontwerpen voor aan Marjolein. In alle concepten lag de nadruk op beleving, met sfeervolle foto mogelijkheden  en gebruiksvriendelijkheid in de vorm van een overzichtelijk menu met duidelijke knoppen. De nieuwe website is volledig op maat gemaakt. Om de bezoekers een goed idee te geven van Marjoleins prachtige sieraden, voegde onze fotograaf sfeerfoto's toe die de website een unieke uitstraling geeft. Er werd ook veel aandacht besteed aan het overzichtelijke menu, zodat bezoekers gemakkelijk door de website kunnen navigeren.

Na het uitgebreide onderzoek en het ontwerpen van de nieuwe website en test, check, double chek was het moment aangebroken om de nieuwe website ''deLein'' te lanceren.  Bekijk de website:

uitgebreide onderzoek

Na het uitgebreide onderzoek en het ontwerpen van de nieuwe website en test, check, double chek was het moment aangebroken om de nieuwe website ''deLein'' te lanceren.  Bekijk de website:

Drie tips voor het maken van een nieuwe site:

  1. Ken je doelgroep: Het is belangrijk om te weten wie je doelgroep is en wat hun behoeften en interesses zijn. Dit zal helpen bij het creëren van content en het ontwerpen van de website die aantrekkelijk en relevant is voor je bezoekers.
  2. Houd SEO in gedachten bij het ontwerp: Het is belangrijk om rekening te houden met SEO bij het ontwerpen van de website. Zorg ervoor dat de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines door gebruik te maken van zoekwoorden in de paginatitels, meta beschrijvingen en URL's.
  3. Maak het gemakkelijk in gebruik: Zorg ervoor dat je website gebruiksvriendelijk is en dat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van duidelijke menu's, een zoekfunctie en een overzichtelijke indeling.

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy