Video Hevebo SL-Combinatievloer

Hevebo Montage was erg blij met de video die Bouwmeester media voor hen had gemaakt. De video toonde duidelijk hoe de unieke stalen liggers van de SL-Combinatievloer werden geplaatst en hoe snel en efficiënt het proces verliep. Het was een perfecte manier om potentiële klanten te laten zien wat Hevebo Montage te bieden had en waarom hun vloersysteem zo uniek was.

Video goed ontvangen

De video werd goed ontvangen door het publiek en al snel kreeg Hevebo Montage nieuwe aanvragen binnen van mensen die geïnteresseerd waren in hun vloersysteem. De samenwerking met Bouwmeester media bleef dan ook niet beperkt tot slechts één video, maar er volgden meer opdrachten voor het maken van projectvideo's van andere bouwprojecten en renovaties.

Professionele beelden

Dankzij de krachtige en professionele beelden die Bouwmeester media leverde, kon Hevebo Montage zich als een betrouwbare en ervaren speler op de markt van vloersystemen positioneren. Hun succesvolle samenwerking met Bouwmeester media had bijgedragen aan hun groei en reputatie als een van de beste in hun vakgebied.

In de toekomst bleven Hevebo Montage en Bouwmeester media samenwerken om nieuwe projecten te documenteren en te promoten. Dankzij deze langdurige samenwerking groeiden beide bedrijven uit tot succesvolle en gerenommeerde spelers in de bouwsector

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy