Mercado Medic is een innovatief

Mercado Medic is een Zweedse organisatie met een Nederlandse vestiging in Zeewolde. Ze produceren rolstoelen met kleine wielen die gemakkelijk van A naar B kunnen worden verplaatst in huis. Deze rolstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Mercado Medic is een innovatief bedrijf en dit komt tot uiting in de voortdurende ontwikkeling van hun producten. Ze hebben bijvoorbeeld een nieuwe stoel ontwikkeld met een elektrische motor die ondersteuning biedt wanneer je het nodig hebt, bijvoorbeeld op hoogpolig tapijt.

Eigen context en videotaal

Bouwmeester Media had de eer om de presentatie van deze innovatieve stoel te verzorgen met video- en fotomateriaal. We hebben een video gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe de stoel werkt. Deze video is wereldwijd te gebruiken, net als de vorige videocampagnes die we voor Mercado Medic hebben gemaakt. Vooral in de gezondheidszorg werden de video's veel gedeeld. Landen zoals Amerika, Duitsland, Engeland en Frankrijk maken dankbaar gebruik van de campagnevideo's die we hebben ontwikkeld. We hebben ons vooral gericht op social media en hebben storyvideo's, reels en video's voor YouTube en Facebook gemaakt, elk met hun eigen context en videotaal, om de kans op succes te vergroten.

Webshop laten ontwikkelen

Naast de geweldige videocampagne mochten we als Bouwmeester Media ook hun webshop ontwikkelen met alle losse onderdelen voor hun stoelen. In deze shop kun je bijvoorbeeld andere kleuren bestellen voor je zitje of juist onderdelen die stuk zijn gegaan. Als Bouwmeester Media kijken we altijd naar de behoeften van de doelgroep van de klant en ontwikkelen we oplossingen op basis daarvan, zoals bij Mercado Medic

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy