agraro8.480x0
Video contentcampagne

Voor Agraro en Lorel, twee samenwerkende bedrijven in staal, werken we doorlopend aan een sterk visueel gerichte branding campagne met uiteraard veel foto- en videomateriaal. De campagne dient een tweeledig doel: Aan de ene kant brengen we de unieke werkwijze van deze IJsselmuidense staalbedrijven voor het voetlicht, maar we laten tegelijkertijd ook zien dat werken bij Agraro en Lorel voor 'vakmannen en -vrouwen van staal' op meerdere manieren aantrekkelijk is. In de websites die we hebben gebouwd voor Agraro en Lorel hebben we hiertoe een speciaal Werken bij  hoofdstruk ingericht. Mede als gevolg daarvan verloopt de doorstoming  in het personeelsbestand meer dan goed en wordt er gewerkt met een mooie mix van jong en ervaren.
Agraro en Lorel mogen zich verheugen in een goed gevulde orderportefeuille. Om die reden hebben we ervoor gekozen om de content te produceren met wat langere pauzeperiodes dan te doen gebruikelijk. Dit om te voorkomen dat er te veel aanvragen binnenkomen..... Absoluut een luxe positie die de twee staalbedrijven danken aan de klant- en oplossingerichte werkwijze. Typische no-nonsense bedrijven met veel creativiteit en vakmanschap in huis. Agraro en Lorel zijn in staat om in een zeer korte bouwperiode vanaf zes weken een compleet bedrijfspand, van de eerste paal tot de dakbedekking, neer te zetten. In de video's ligt de nadruk daarom op de bouwsnelheid, organisatie en vakmanschap.

69140935-1618603931608931-80199201861

lorel-en-agraro
agraro8.480x0
agraro-12.1920x0
agraro-12.1920x0

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy