Projectvideo waar je helemaal groen van wordt

Optigrün is het toonaangevende bedrijf in Europa als het om innovatief vergroenen van stedelijke omgevingen gaat. Met hun fantastische project de Groene Kaap in Rotterdam haalden ze  een prestigieuze award binnen en ontvingen ze de nodige internationale erkenning.Terecht, in onze visie. De Groene Kaap is een lust voor het oog geworden. Daar maak je in de pauze niet zomaar even een wandelingetje. Je loopt over en onder de toppen van kantoortorens, kris kras door een groene stadsjungle die regelrecht uit een futuristische film lijkt te zijn gekopieerd. 

Ongelofelijk, soms letterlijk adembenemend, maar het project is ook de realiteit van nu en hoop voor de toekomst. Wij werden gevraagd om van deze wijk in het Rotterdamse havengebied een videoimpressie te maken. Zo mogelijk nog leuker is het vervolg.

Social media onderzoek, voor video gebruik

We mochten een uitgebreid social media onderzoek doen om de online do’s en don'ts voor Optigrün in kaart te brengen. Volgende stap is dat we hun marketing aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek gaan uitrollen. Uiteraard hebben we in Rotterdam veel beeldmateriaal geschoten. 

Dit gaat gebruikt worden in verschillende formaten, platforms en op allerlei gebeurtenissen. Op de website, in magazines, tijdens lezingen en webinars, gaat Optigrün ons beeldmateriaal van foto’s, banners, video’s, Youtube-shorts tot Insta-reels gebruiken. Daar word je toch helemaal groen van..

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy