Interactieve online open dagen Berechja College doorslaand succes

Na het succes van vorig jaar mochten we voor het Berechja College op Urk wederom een online interactieve videopresentatie van de open dagen van deze MBO-school verzorgen. Geweldig leuke opdracht waarbij we nauw samenwerkten met leerlingen en docenten die allemaal erg betrokken zijn. Juist dat aspect maakte het werken voor ons meer dan leuk. De planning was strak geregeld en iedereen kende zijn of haar rol: Hulde aan het Berechja College!

Zelf kiezen

Net zoals in het pre-coronatijdperk kwamen bezoekers van de online presentatie 'binnen' in de aula. Hier konden ze kiezen van welk vak ze meer wilden weten. Als die keuze was gemaakt volgde er een kort videootje waarin leerlingen en docenten op een luchtige manier wat meer uitleg gaven.

Chatroom
Via de chatroom konden er direct vragen worden gesteld. Dat bleek een doorslaand succes. Al doende de avond moest de complete standby-bemensing voor de chatroom worden geactiveerd om de vragen van een onverwachts een groot aantal online kijkers te beantwoorden.

Live mogelijkheden

Door een lichte versoepeling van de coronamaatregelen waren er ook live bezoekmogelijkheden. Uit de cijfers bleek dat de voorkeur toch uitging naar de online presentatie. We noteerden een piek in de bezoekersaantallen van 261. Ook zagen we dat er tot in de verste uithoeken van Nederland van Den Helder tot Zeeland werd gekeken. 

Voordelen online presentatie

Dit onderstreepte de voordelen van een online presentatie: De organiserende school of instelling kan de bezoekers-stromen goed reguleren, terwijl de bezoekers geen wachttijden hebben. Bovendien kan iedereen er online bij zijn en zijn/haar eigen moment kiezen. Met deze laatste reden in het hoofd hebben we besloten om de in totaal 21 korte video's van alle vakken, als extraatjes, beurtelings online te zetten. Eventuele vragen kunnen nog via een mailformulier worden gesteld en niet onbelangrijk: Het Berechja College blijft hierdoor nog even Trending Topic!

studenten

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy