Sterk verbeterde algehele online presence en meer erkenning voor diensten en unieke producten van Meilof Riks

Meilof Riks B.V. is een toonaangevend bedrijf in de productie en montage van maatwerk aluminium dak- en gevelproducten voor de zakelijke markt. Hun sterke punten zijn het meedenken in het voortraject, werkvoorbereiding, productie en montage. Het onderscheidend vermogen van het bedrijf zit hem in de slimme, tijd- en onderhoudsbesparende aluminium bouwproducten in lengtes tot 16 meter die worden geleverd en geplaatst voor woningcorporaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten en vastgoedbeheerders.

In samenwerking met Meilof Riks hebben we ons gericht op het in kaart brengen van hun werkzaamheden, het verbeteren van de visuele presentatie en het vergroten van de zichtbaarheid van het bedrijf. Dit heeft geleid tot een sterk verbeterde algehele online presence en meer erkenning voor hun diensten en unieke producten.

Compilatievideo als bedrijfspresentatie interacties"

Compilatievideo als bedrijfspresentatie

Een van de acties die we hebben ondernomen, is het maken van een compilatievideo als bedrijfspresentatie. Op deze manier kunnen nieuwe klanten, beursbezoekers en relaties snel en gemakkelijk een complete indruk krijgen van de Meilof Riks 'uitvindingen'. Op een aantal van hun projecten waren we aanwezig en maakten we deze toffe beelden. Nu hebben we al deze beelden samengevoegd tot een compilatievideo. Op deze manier krijgt de kijker heel snel letterlijk een beeld van alle mogelijkheden en de werkwijze van Meilof.

Verbeterde online zichtbaarheid

Door het gebruik van beter beeldmateriaal en een gerichte strategie voor het delen van content hebben we positieve resultaten bereikt voor het bedrijf. Het bereik van de LinkedIn-posts is aanzienlijk gestegen, wat aangeeft dat de inhoud interessant is voor het publiek. Ook de betrokkenheid bij de berichten op LinkedIn en Facebook is flink toegenomen dankzij de video's en andere content die we hebben geplaatst.

Tips voor meer zichtbaarheid op social media

Wil je ook de online zichtbaarheid van je bedrijf vergroten? Hieronder volgen vier tips om meer zichtbaarheid op social media te krijgen:

  1. Kies de juiste kanalen: Kies social media kanalen waar jouw doelgroep het meest actief is en waar je content het beste tot zijn recht komt.

  2. Maak gebruik van visuele content: Visuele content, zoals foto's en video's, valt meer op in de tijdlijn van je volgers en heeft meer kans om gedeeld te worden.

  3. Consistentie: Post regelmatig en op vaste tijdstippen om ervoor te zorgen dat je publiek je content verwacht en weet wanneer ze kunnen uitkijken naar nieuwe posts.
  4. Interactie: Zorg voor interactie met je publiek. Reageer op reacties en vragen. Op die manier bouw je een community en vergroot je de betrokkenheid van je volgers. 

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy