Aluminium dak- en gevelproducten

Wij zijn eind 2020 zijn we in opdracht van Meilof Riks bv begonnen met de optimalisering van de branding  van dit Veendamse bedrijf. Meilof Riks is een bijzonder innovatief middelgroot familiebedrijf met ruim 160 mensen in vaste dienst. Meilof Riks heeft zich gespecialiseerd in de productie (in eigen huis) en montage van aluminium dak- en gevelproducten. Meilof Riks levert uitsluitend aan de zakelijk markt, zoals woningbouwcoöperaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, vastgoedbeheerder en architecten. De Veendammers blinken uit in meedenken met de klanten en praktische innovatieve vindingen. 

bg-filler_1500_600_1630677059
Branding

Wat betreft de versterking van de branding hoefden we niet lang te puzzelen over de juiste invulling. We hebben ons vooral toegelegd op het visuele aspect, op het in beeld brengen van de producten, de vakmensen en de werkzaamheden. Het ‘don’t sell, just show’ principe past Meilof Riks als hun eigen maatwerk. De nuchtere Veendammers zijn wars van eigen borstklopperij, terwijl ze daar wel alle reden toe hebben.

Typerende Meilof Riksoplossingen

Een van de paradepaardjes in de productielijn is de productie en montage van aluminum dakgoten met een lengte tot 16 meter. Om deze lengte ‘montageklaar’ naar de bouwplaats te transporteren beschikt het bedrijf over verschillende Pick-up en aanhangercombinaties, die naar eigen ontwerp zijn uitgerust met een uitschuifbaar gedeelte. Een perfect voorbeeld uit een reeks van vele, typische Meilof Riks oplossingen.

Door middel van korte video’s op de verschillende socials brengen op een geloofwaardige manier de werkzaamheden van Meilof Riks bv in beeld. Zo hebben we in een filmpje laten zien dat de Veendammers ’s morgen vroeg aan een blok woningen van ruim zestig stuks verdeeld over vijf verschillende straten beginnen, en een week later de laatste dakgoot aan de gevel monteren. Ook dat is typisch Meilof Riks.

Dit doen we met afwisselende beelden, close-ups, wide shots, droneshots, om de filmpjes boeiend te houden. Ook laten we zien wat er ‘inhouse’, in de fabriek in Veendam gebeurt. Al met al heeft dit de totale branding, ondanks de lockdowns een behoorlijk boost gegeven.

Meilof Riks heeft een nieuwe brochure uitgebracht waar onze beelden voor zijn gebruikt. Nu zijn wij vooral online gericht, maar als je zo’n full color brochure met je eigen foto’s ziet en ruikt, dat doet toch wat. bijzonders.

library_img_464_396_1645630815
Grappeling toernooi aftermovie
meilof-riks-bv-sassenheim-6
inspiratieimg_1004_289_1642415490

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy