Video vacaturecampagne

Transmission Almere had al een tijdje vacatures openstaan en wilde deze graag onder de aandacht brengen bij potentiële kandidaten. Ze schakelden de hulp in van ons als Bouwmeester Media. Vervolgens hebben wij er een creatieve en inspirerende video bij bedacht.
Uiteraard niet zomaar een 'leuk videootje'. Hoofddoel was vooral om de werksfeer en de collega's bij Transmission Almere te laten zien. Aangezien team en bedrijf, naast salaris, de belangrijkste bewezen redenen zijn om te solliciteren.
In de video worden de collega's voorgesteld en duidelijk gemaakt wat voor type bedrijf Transmission Almere is en hoe er wordt gewerkt.
Authenticiteit vinden wij bij de productie van video's belangrijk. Gelikt professioneel acteerwerk valt iedereen op, geeft geen eerlijk beeld en heeft uiteindelijk een averrechts effect.

De video hebben we gecombineerd met aansprekende foto's op de vacaturepagina, waardoor de job veel persoonlijker werd en sollicitanten een waarheidsgetrouw beeld kregen van de sfeer binnen het bedrijf. Ook werden de teksten aangepast om beter aan te sluiten biij de centrale boodschap van de video.

Als gevolg hiervan ontving Transmission Almere meerdere sollicitaties van kandidaten die goed pasten bij het bedrijf. Doordat de sollicitanten een duidelijk beeld hadden van wat ze konden verwachten bij Transmission Almere, was de match tussen de kandidaten en het bedrijf veel beter. Het project was dan ook een groot succes en Transmission Almere  meer dan tevreden over de samenwerking met ons.

 Dankzij deze samenwerking  versterkte Transmission Almere haar reputatie als een aantrekkelijke werkgever en kon ze zich onderscheiden van andere bedrijven in de sector. Transmission Almere en Bouwmeester Media  werken momenteel samen aan nieuwe projecten om de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten. 

Video werd gecombineerd met leuke foto's

De video werd gecombineerd met leuke foto's op de vacaturepagina, waardoor de vacature veel persoonlijker werd en sollicitanten een beter beeld kregen van de sfeer binnen het bedrijf. Ook hebben we de teksten persoonlijker en directer gemaakt om beter aan te sluiten bij de boodschap die de video uitstraalde.

Meerdere sollicitaties

Als gevolg hiervan ontving Transmission Almere meerdere sollicitaties van kandidaten die goed pasten bij het bedrijf. Doordat de sollicitanten een duidelijk beeld hadden van wat ze konden verwachten bij Transmission Almere, was de match tussen de kandidaten en het bedrijf veel beter. Het project was dan ook een groot succes en Transmission Almere was erg tevreden over de samenwerking met Bouwmeester media.

Momenteel werken Transmission Almere en Bouwmeester media samen om nieuwe projecten aan te pakken om de zichtbaarheid en het onderrscheidend vermogen van het bedrijf te vergroten. 

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy