De helden van 2020

2020 wordt het jaar van de klant, jouw klant!

2020 wordt het jaar van de klant, jouw klant! Dat soort weinig verrassende voorspellingen heb je ongetwijfeld al vaker gehoord en aangezien er met jouw service niks mis is, ga jij 2020 vol vertrouwen tegenmoet, toch...
Maar heb je echt helder wat 'de klant centraal stellen' betekent voor jouw bedrijfsvoering? Voor je website bijvoorbeeld betekent het nogal wat..... De hoofdingang van je online vestiging, je homepagina, wordt in 2020 door het merendeel van je klanten, vaak genegeerd. Ze komen in de toekomst van alle kanten binnen en steeds minder via de homepagina.

Meer lezen

Hoe komt dat?
Ruim 80 procent van ook jouw klanten is vooral druk met hun mobieltje in combinatie met social media. Die social media zijn de springplanken naar je website. Nieuwe klanten wippen steeds vaker op die manier je site binnen, ook via de pagina's waar je het niet verwacht. Dat betekent voor jouw website dat elk hoofdstuk een afgerond geheel moet zijn met een begin, einde en 'de oplossing' voor de klant. Op die manier stel je de klant centraal in je website, maar daarmee ben je er nog niet. We zijn gewend dat de klant de content opzocht die hij /zij nodig had, maar ook dat raakt in 2020 uit de tijd. De klant maakt daar geen tijd meer voor. Jij moet de klant opzoeken met de content die hij/zij zoekt. Dat betekent dat je moet zien binnen te komen in de social timelines. Dat lukt alleen als je je boodschap, je verhaal, zo opbouwt dat je klant oprecht geinteresseerd raakt in die boodschap. Die boodschap moet daarom helemaal toegesneden zijn op de klant. Niet jouw bedrijf of jij in de hoofdrol van het verhaal, maar de klant. De klant is in 2020 de held van jouw bedrijfsverhaal, die jij moet helpen om
tot een mooi, eind­goed­al­goed, te komen.
Succes!

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Ons doel is jouw bedrijf  on- en offline uit te laten blinken. Benieuwd hoe we dat doen? Laat hier je gegevens achter dan weet je binnenkort meer! 

Contact  038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de regeldruk van de marketing bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.