Bouwmeester Media maakt nieuws van jouw bedrijf

Social marketing met resultaat. Wij helpen merken de online wereld in en zorgen dat klanten hen weten te vinden. Dat doen we door middel van social media campagnes met resultaat.

Social media management.

Wij geloven in een combinatie tussen organisch en betaald 

`Door onze 80-20 regel zal er op de pagina veel interactie plaatsvinden en vergroten wij het organische bereik van uw berichten. Commerciële uitingen laten wij vooral terugkomen in advertenties. Dankzij een goede uitvoering van deze combinatie zijn wij in staat om uw bedrijf goed in het nieuws te brengen

Meer lezen

Social media
Storytelling.

Wij halen het optimale social media rendement uit uw marketingbudget!

Social media inzetten zonder een duidelijk doel, levert weinig scoringskansen op. Social media inzetten met een strategie, een helder plan, leidt tot meer volgers, tot meer klanten, tot meer fans en uiteindeijk tot meer omzet. Dat is reclame maken 3.0. Ons passende antwoord voor jouw reclame aanpak in een razendsnel veranderende wereld, met een nog sneller veranderende economie.

Meer lezen

Social media Video Marketing.

Elk social media kanaal heeft andere kenmerken, eigenschappen en algoritmes waarin verschillende soorten video content passen

Bouwmeester Media maakt video content op juiste moment met de juiste toon die uw doelgroep aanspreekt

Meer lezen

Facebook Advertising.

Krachtige contentstrategie en sterke updates
De content voor op uw Facebook pagina schrijven wij naar aanleiding van de gekozen social media strategie tijdens het intakegesprek, uw maandelijkse input, informatie van uw website/shop en een maandelijks evaluatiemoment met uw persoonlijke Social Media Marketeer. Het uitgangspunt van onze berichten is dat wij graag interactie of conversie realiseren en uiteraard inhaken op seizoenen en maandthema's.

Meer lezen

Instagram Advertising

Beheren Instagram campagne

Door onze ervaring met het adverteren op diverse social media en het gericht benaderen van online doelgroepen is een Instagram campagne bij ons in vertrouwde handen.

Bouwmeetser Media ontzorgt uw bedrijf of als marketing manger op het gebied van het opzetten van de accounts, optimalisatie en rapportages. En tegelijk zorgen we voor het halen van het maximale resultaat uit elke campagne.

Meer lezen

Social media content plan.

Maximaal rendement met de juiste social media strategie

Ontbreekt het bij uw organisatie aan een duidelijk social media plan? Is er geen duidelijke structuur? Bouwmeester Media helpt uw organisaties om social media effectief in te zetten en succesvol te laten bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. We starten hierbij altijd vanuit een doelgerichte social media strategie met de focus op de toegevoegde waarde voor de organisatie. Afhankelijk van het type en de omvang van de organisatie, kan deze ook onderdeel uitmaken van een bredere online marketing strategie.

Het uiteindelijke doel is om maximaal rendement uit social media te halen en als organisatie uit te groeien tot een social business.

Meer lezen

Linkedin 

Rendement uit een LinkedIn campagne te halen.

Heeft u niet de specifieke kennis en ervaring of benodigde tijd in huis om het maximale rendement uit een LinkedIn campagne te halen. Dit kan leiden tot te dure kliks, onvoldoende resultaat en het trekken van verkeerde conclusies.

Bouwmeester Media ontzorgt Uw bedrijf gebied van het opzetten van de account, facturatie en rapportages. Tegelijk zorgen we voor het halen van het maximale resultaat uit elke campagne.

Meer lezen

Content marketing

Over het algemeen kun je zeggen dat de beste optimalisatie voor een website het leveren van kwalitatief hoogstaande inhoud (zogenaamde “content”) is, in combinatie met een gedegen structuur.

Het delen van waardevolle content is zelfs zo effectief dat het volgens onderzoek beter werkt dan adverteren.

Meer lezen
“Wat je ook doet, het is belangrijk om een goed verhaal te hebben”
– Henri Bouwmeester
Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Ons doel is jouw bedrijf  on- en offline uit te laten blinken. Benieuwd hoe we dat doen? Laat hier je gegevens achter dan weet je binnenkort meer! 

Direct contact 
038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.