Bouwmeester Media maakt nieuws van jouw bedrijf

Social marketing met resultaat. Wij helpen merken de online wereld in en zorgen dat klanten hen weten te vinden. Dat doen we door middel van social media campagnes met resultaat.

Social media management.

Wij geloven in een combinatie tussen organisch en betaald 

`Door onze 80-20 regel zal er op de pagina veel interactie plaatsvinden en vergroten wij het organische bereik van uw berichten. Commerciële uitingen laten wij vooral terugkomen in advertenties. Dankzij een goede uitvoering van deze combinatie zijn wij in staat om uw bedrijf goed in het nieuws te brengen

Meer lezen

Social media
Storytelling.

Wij halen het optimale social media rendement uit uw marketingbudget!

Social media inzetten zonder een duidelijk doel, levert weinig scoringskansen op. Social media inzetten met een strategie, een helder plan, leidt tot meer volgers, tot meer klanten, tot meer fans en uiteindeijk tot meer omzet. Dat is reclame maken 3.0. Ons passende antwoord voor jouw reclame aanpak in een razendsnel veranderende wereld, met een nog sneller veranderende economie.

Meer lezen

Social media Video Marketing.

Elk social media kanaal heeft andere kenmerken, eigenschappen en algoritmes waarin verschillende soorten video content passen

Bouwmeester Media maakt video content op juiste moment met de juiste toon die uw doelgroep aanspreekt

Meer lezen

Facebook Advertising.

Krachtige contentstrategie en sterke updates
De content voor op uw Facebook pagina schrijven wij naar aanleiding van de gekozen social media strategie tijdens het intakegesprek, uw maandelijkse input, informatie van uw website/shop en een maandelijks evaluatiemoment met uw persoonlijke Social Media Marketeer. Het uitgangspunt van onze berichten is dat wij graag interactie of conversie realiseren en uiteraard inhaken op seizoenen en maandthema's.

Meer lezen

Instagram Advertising

Beheren Instagram campagne

Door onze ervaring met het adverteren op diverse social media en het gericht benaderen van online doelgroepen is een Instagram campagne bij ons in vertrouwde handen.

Bouwmeetser Media ontzorgt uw bedrijf of als marketing manger op het gebied van het opzetten van de accounts, optimalisatie en rapportages. En tegelijk zorgen we voor het halen van het maximale resultaat uit elke campagne.

Meer lezen

Social media content plan.

Maximaal rendement met de juiste social media strategie

Ontbreekt het bij uw organisatie aan een duidelijk social media plan? Is er geen duidelijke structuur? Bouwmeester Media helpt uw organisaties om social media effectief in te zetten en succesvol te laten bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. We starten hierbij altijd vanuit een doelgerichte social media strategie met de focus op de toegevoegde waarde voor de organisatie. Afhankelijk van het type en de omvang van de organisatie, kan deze ook onderdeel uitmaken van een bredere online marketing strategie.

Het uiteindelijke doel is om maximaal rendement uit social media te halen en als organisatie uit te groeien tot een social business.

Meer lezen

Linkedin 

Rendement uit een LinkedIn campagne te halen.

Heeft u niet de specifieke kennis en ervaring of benodigde tijd in huis om het maximale rendement uit een LinkedIn campagne te halen. Dit kan leiden tot te dure kliks, onvoldoende resultaat en het trekken van verkeerde conclusies.

Bouwmeester Media ontzorgt Uw bedrijf gebied van het opzetten van de account, facturatie en rapportages. Tegelijk zorgen we voor het halen van het maximale resultaat uit elke campagne.

Meer lezen

Content marketing

Over het algemeen kun je zeggen dat de beste optimalisatie voor een website het leveren van kwalitatief hoogstaande inhoud (zogenaamde “content”) is, in combinatie met een gedegen structuur.

Het delen van waardevolle content is zelfs zo effectief dat het volgens onderzoek beter werkt dan adverteren.

Meer lezen

Social media Workshop en brainstorm

Haal meer uit social media met onze trainingen.

Tijdens onze trainingen leer je hoe je de kansen die social media biedt het beste kan benutten. Trainingen over de bekende social media platformen zijn er genoeg. Maar dit is allang niet meer voldoende om bij te blijven met de ontwikkelingen om je heen.

Meer lezen

Social media coach

social media training

Onze social media coach helpt je in 3 maanden op weg!

Wil je een goede start maken met social media voor uw organisatie? Of meer resultaat halen uit de bestaande activiteiten? bent u met uw organisatie van plan nu echt de volgende stappen te zetten en social media als volwassen kanaal in gaan zetten? En daarmee een structurele bijdrage leveren aan de doelstellingen van je organisatie? Dan is de tijdelijke inzet van onze social media coach een goede keuze!

Meer lezen

Social media 'amplifier' cursus

over bouwmeester media

Wie zijn de social media ambassadeurs binnen jouw organisatie?

Als marketeer of ondernemer bent u ongetwijfeld al enige tijd bezig met de social media en steekt u veel energie in uw organisatie om mensen te stimuleren om ook social media berichten op hun eigen kanalen te delen. u begrijpt dat dit een enorme kans biedt om tegen lage kosten het bereik van uw organisatie te vergroten. Mensen hebben gemiddeld vier/vijf social media accounts, dus de rekensom is eenvoudig te maken.

Meer lezen

Social media projecten en interim opdrachten.

goed personeel

 Op zoek naar een community manager, social media strateeg of social technologie consultant?

Onze social media experts zijn per dagdeel beschikbaar en worden graag onderdeel van jouw team! Neem contact met ons op en we bespreken hoe Bouwmeester Media uw organisatie het beste kan kunnen ondersteunen.

Meer lezen

Fotoshoot op locatie

Facebook en Instagram bieden veel mogelijkheden om beeld te gebruiken. Maar goed beeldmateriaal verkrijgen blijkt voor veel ondernemers een uitdaging. Lukt het u, om welke reden dan ook, niet om kwalitatieve foto's te maken van uw onderneming en/of producten, dan sturen wij onze fotograaf graag op pad.

Meer lezen
“Wat je ook doet, het is belangrijk om een goed verhaal te hebben”
– Henri Bouwmeester

Bel ons op 06 1446 84 02

Nederland
06 14468402
Info@bouwmeestermedia.nl

Wilt u direct met Bouwmeester media aan de slag? maak dan afspraak!

Versturen