Ons Team:

Jeroen Bouwmeester

Chef Marketing & Commercieel 

Simon Bouwmeester

Chef video 

Henri
Bouwmeester

Media redacteur, creatief schrijver, adviseur 

Mirriam 
Bouwmeester-Dorschman

Art director

Herrald
Van de Bruinhorst

Audio visueel & videowerk

Eva
Hartman

Media redacteur 

Lisette
Wielink

Grafisch vormgever (allround DTP'r)

Silvia Boerman

Audio visueel

Leonard
Van asselt

Advies

Een Interview met Bouwmeester Media: 

Bouwmeester Media maakt nieuws van jouw bedrijf. Maar hoe doen de Bouwmeesters dat? “De tijd van schreeuwreclame is geweest”, zegt Jeroen Bouwmeester. “Reclame maken met aanbiedingen, enkel met de prijs, gaat voor steeds minder mensen werken. Klanten worden mondiger, willen meer zien en weten van een bedrijf.” Transparantie, laten zien hoe je als bedrijf werkt en waar je voor staat, wordt steeds belangrijker, vervolgt hij. Want kennis ligt voor het oprapen: mensen kunnen makkelijk zelf, via internet, informatie vinden over bedrijven en producten. "Wat wij doen: het verhaal van een bedrijf vertellen en dat persoonlijk maken, zodat klanten een klik krijgen met het bedrijf. Door nieuwe media in te zetten, proberen wij het juiste verhaal op het juiste moment bij de juiste mensen te krijgen.”

Bouwmeester media in samenwerking met:

Mach3builders

Mach3Builders levert betrouwbare managed website- en webshopoplossingen. Op basis van onze krachtige platforms leveren wij de techniek achter websites en webshops. Al meer dan 3000 websites draaien op onze platforms die wij continu voorzien van uitbreidingen.

Bekijken

Blik

Blik Vormgeving is een reclamebureau vlakbij Deventer en Apeldoorn. Vanuit dit prachtige gebied tussen Apeldoorn, Deventer en de groene weiden, verzorgen wij de communicatiemiddelen van onze klanten.

Bekijken

Flexiflyer

Vormgeving & ontwerp

Bekijken

Jeffrey Korte

Fotograaf/Videograaf Omtrent het locale nieuws 

Bekijken
Elkaar beter leren kennen ?

Maak hier de afspraak!
Afspraak maken