Het team van de online BOUWMEESTERS

Bouwmeester Media beschikt over verschillende disciplines; van brainstormers tot strategietoppers, van contentontwikkelaars en communicatiespecialisten tot foto- en videograven en ontwerpers. Contentbureau Bouwmeester Media ontwikkelt, produceert en publiceert.

Bouwmeester Media is een team met passie voor marketing en communicatie, met maar één doel: jouw bedrijf het verschil te laten maken.

ONS TEAM

Bouwmeester Media s werkt al 5 jaar vanuit het kantoor in Kampen met een professioneel team van diverse online en ofline specialisten die veel ervaring hebben opgedaan in de bouw. Voor het uitvoeren van Video producties is bijvoorbeeld andere kennis en kunde vereist dan voor het vormgeven van een webdesign. Voor elke online discipline heeft Bouwmeester Media een eigen specialist in dienst. 
Door onze full-service online en ofline  aanpak, van plan, strategie  design, programmeren,filmen en fotografie, edit, Teksten schrijven, websiye vullen van content tot grote online marketing campagnes, kunnen wij u een volledig advies aanbieden voor jouw organiastie!

Echte Bouw meesters zijn altijd up to date!


Het team van Bouwmeester Media spijkert haar kennis continu bij. Dat is vanzelfsprekend noodzakelijk om bij te blijven bij de actuele ontwikkelingen op het internet en met het toegenomen belang van online marketing.
Regelmatig heeft het team specifieke cursussen over een bepaalde onderwerp die actueel zijn voor websites, online marketing of social media. Ook gaan we naar diverse online evenementen en bijeenkomsten van zowel media brach als de bouw. Elke medewerker zorgt er op die manier voor dat zijn of haar kennis wordt bijgespijkerd, zodat zij u optimaal van dienst kunnen blijven zijn.

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. . Als je hier je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Versturen
Contact  038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

€ 90,- per uur: Concept, Insights & Strategy.
€ 80,- per uur: Ad Management, Camera Operation, Content Management, Copywriting, Client Meetings, Design, Interviews, Post Production, Editing & Project Management.

© 2019 - Bouwmeester Media 
Alle rechten voorbehouden