Bedrijfs video laten maken

Bedrijfsvideo,Hylkema Funderingstechniek B.V.

De stille kracht voor elk bouwproject!

Hylkema funderingstechniek is innovatief en mede daardoor toonaangevend in Nederland. Het Kamper bedrijf gaf ons de opdracht om een brandingcampagne te ontwikkelen die duidelijk maakt waarom en hoe de Hylkemagroep het verschil maakt.
Op de socials zijn we begonnen met de Hylkema-storytelling. Dat wil zeggen dat we met tekst en beelden vooral dat, in real life shots, laten zien wat de Hylkema-groep onderscheidt.
Onderdeel van de campagne is de ontwikkeling van een korte, bedrijfsflim. Zonder overdreven borstklopperij, zonder dreunende heimachines, maar een authentieke video met gedreven vakmensen, met innovatief, indrukwekkend materieel en niet te vergeten…met vrolijk fluitende vogeltjes want Hylkema bouwt ook aan de toekomst: Hylkema, de stille kracht voor elk bouwproject

Drone video bouwproject

.

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Dat vinden we leuk, we helpen jou namelijk graag verder. Als je hier je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Contact  038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

€ 90,- per uur: Concept, Insights & Strategy.
€ 80,- per uur: Ad Management, Camera Operation, Content Management, Copywriting, Client Meetings, Design, Interviews, Post Production, Editing & Project Management.