Bonifatius Mavo op de digitale route 

Online zijn er veel mogelijkheden om jouw onderwijsorganisatie met online marketing in beeld te brengen

Dat heeft een leuke film voor de social media opgeleverd. We hebben gekozen voor een 'losse' regie omdat dit goed aansloot bij de sfeer in de school. Daarnaast veel livestreams en interactieve mogelijkheden via youtube. De live streams waren verdeeld in twee groepen van ouders en leerlingen. Uiteindelijk werden we beloond met op beide streams een gemiddelde aantal kijkers van 125, en veel leuke reacties!

Promovideo voor de marketing

en en ander verliep wederzijds zeer naar tevredenheid met als gevolg dat we opnieuw voor de Bonifatius Mavo aan de bak mochten. Nu voor een langere promovideo als een soort follow-up. 

In deze video hebben we de onderscheidende factoren (kleinschalig, ongedwongen, met sterk op de leerlingen gericht onderwijs) aansprekend in beeld gebracht. We volgen in dezd video nieuwe brugpiepers als ze letterlijk de eerste stappen in hun middelbare schoolavontuur zetten, interviewen oud-leerlingen en ook docent/brugpieper-mentor mevrouw Kok doet haar zegje. Al met al leverde het een gevarieerd, vrolijk en compleet beeld van de school op waarbij de waarheid geen moment geweld wordt aan gedaan. Als ik kinderen in die leeftijd had, zou ik ze er heen sturen:-)

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Ons doel is jouw bedrijf  on- en offline uit te laten blinken. Benieuwd hoe we dat doen? Laat hier je gegevens achter dan weet je binnenkort meer! 

Direct contact 
038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

© 2019 - Bouwmeester Media 
Alle rechten voorbehouden