Bouwmeester media content marketing & video producties

93% begint met een online zoektocht

3 December 2015

Van elke koop- of contactactie begint 93% met een online zoektocht, een zeer doelgerichte actie, die vaak ook een koopsignaal blijkt te zijn. De zoekmachine bedient de zoeker vervolgens op maat en tovert de resultaten in volgorde van belangrijkheid op het scherm. Appeltje-eitje!
Dat is een marketingverandering van 180 graden. In de old skool marketing gaat het initiatief uit van een bedrijf. Old skool marketing is een verkoopsignaal aan een grote groep mensen, in de hoop dat er klanten tussen zitten.
Daarbij komt dat we in onze 24/7 maatschappij, drukker zijn dan ooit. In de meeste gezinnen hebben pa en moe een baan, moeten de kinderen bij voorkeur met de auto, heen en weer naar school, naar de sport en naar al die andere hobbies. Iedereen koestert zijn eigen tijd, juist omdat die eigen tijd, hard minder wordt. We zijn in een tijdperk belandt waarin mensen zelf willen bepalen, wanneer ze en wat ze, gaan doen. We hebben geen zin en geen tijd meer om ons allerlei reclame onder de neus geduwd te krijgen waar we niet om hebben gevraagd. We keren ons daar duidelijk vanaf. De sterke groei van on demand tv maakt dat extra duidelijk.

Meer info

038 33 179 49

info@bouwmeestermedia.nl

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Ons doel is jouw bedrijf  on- en offline uit te laten blinken. Benieuwd hoe we dat doen? Laat hier je gegevens achter dan weet je binnenkort meer! 

Contact  038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de regeldruk van de marketing bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.