Hoe zet je een inhaak kalander 2020 goed in

Hoe onze inhaakkalender jou helpt in tijden van crisis.

 Inhaakkalender voor 2020 gemaakt met meer dan 300 inhaakmomenten

Heb je even geen inspiratie meer voor je content? Geen probleem! We hebben speciaal voor jullie een grote inhaakkalender gemaakt met meer dan 300 inhaakmomenten. Maar hoe zorg je ervoor dat je de kalender goed en effectief kan inzetten vooral in deze tijden van crisis nu toch iedereen op social media actief is.

Plan je inhaakmomenten

Een Contentkalender is een handig hulpmiddel waarmee je alle content voor social media in vooruit kunt plannen. Je geeft hierin ook aan op wat voor platform het wordt geplaatst en wie er verantwoordelijk is. Kies uit de inhaakkalender verschillende momenten passend bij je bedrijf waarbij je goed kunt inhaken.

Heb jij onze inhaakkalender van 2020 nog niet? Vraag hem dan hier GRATIS aan!

Wees creatief!

 Bedenk een grap, een actie of een uitdaging en probeer het idee visueel te krijgen. Probeer zo creatief mogelijk te zijn en echt met iets unieks te komen. Stop dus niet gelijk bij je eerste idee met nadenken, maar bedenk er drie en kies er uiteindelijk ééntje uit. Kom je er zelf niet uit? Vraag dan collega’s of mensen uit je omgeving voor input of organiseer een keer een goede brainstormsessie.

 Neem echt de tijd om je inhaker goed uit te werken. Zorg ervoor dat de visual professioneel wordt gemaakt en schrijf een pakkende bijpassende tekst. Ook is het heel belangrijk dat je de herkenbaarheid van je bedrijf verwerkt in je inhaker. Het heeft geen zin om veel aandacht te krijgen zonder dat het duidelijk is dat het over jouw bedrijf gaat.

Kijk goed welke hashtags er worden gebruikt op een inhaakdag. Op de inhaakdag zelf zijn er veel mensen die op een specifieke hashtag zoeken.

Inhaak momenten en inkhaak kalender

Evalueer je werk/post

Is je inhaker niet zo succesvol als waar je op gehoopt had? Ga dan aan de hand van de gegevens die je nu hebt iets anders proberen. De aanhouder wint altijd en wie weet gaat je volgende bericht wel viraal! 

Hulp nodig bij het bedenken van de inhaakers?

Plan een gratis brainstormsessie met ons in

 

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Dat vinden we leuk, we helpen jou namelijk graag verder. Als je hier je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Versturen
Contact  038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

€ 90,- per uur: Concept, Insights & Strategy.
€ 80,- per uur: Ad Management, Camera Operation, Content Management, Copywriting, Client Meetings, Design, Interviews, Post Production, Editing & Project Management.

© 2019 - Bouwmeester Media 
Alle rechten voorbehouden