onderwijsorganisatie en marketing

Online marketing voor scholen

Online zijn er veel mogelijkheden om jouw onderwijsorganisatie met online marketing in beeld te brengen

Online marketing voor scholen staat doorgaans niet als de nummer één must-read stof bekend bij opleidingsinstituten en onderwijsorganisaties terwijl ze wel elk jaar weer voor de opgave staan om nieuwe studenten te interesseren. Met de coronacrisis erbij is die uitdaging alleen maar groter geworden. 

Als online contentbureau zijn wij positivo’s van zuiverste water. Elke crisis, hoe groot ook, levert kansen op. Dat vinden wij niet alleen, dat is een bewezen waarheid zo oud als de weg naar Rome. Daarnaast zijn we ook realisten. Voorzichtigheid is nu natuurlijk geboden, maar het is niet alleen tijd voor crisismanagement en zandzakken voor de deur. Je kunt ook van de nood een deugd maken. Online zijn er veel mogelijkheden om jouw onderwijsorganisatie met online marketing voor scholen van Bouwmeester Media onderscheidend bij de juiste doelgroep in de spotlights te zetten. 

leering werven met marketing

Een onderscheidende online positionering

in samenwerking met jouw organisatie werkt Bouwmeester Media specifiek met op scholen afgestemde marketingcampagnes aan:

*Het bereiken van meer toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers

*Het overbrengen van beleving die naadloos past bij jou school of organisatie

*Een onderscheidende positionering

*Meer betrokkenheid en meer binding

Om bovenstaande te kunnen realiseren, hebben we een beetje zelfwerkzaamheid, initiatief en een flinke dosis enthousiasme nodig van leerlingen en docenten. Hoe we het precies gaan uitrollen is per instelling afhankelijk van verschillende zaken als doelen, wensen, mogelijkheden, eisen en budget.

Voor de Vario onderwijs in de NOP hebben we voor zes verschillende scholen voor voortgezet onderwijs, zes verschillende campagnes uitgedacht, geproduceerd en gepubliceerd met de nadruk op beleving, video en interactie. In Emmeloord heeft de Zuyderzee Lyceum met de eerste online open dagen met livestreams, interactieve chats en videotourtjes, prachtige resultaten geboekt , Lees meer

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Ons doel is jouw bedrijf  on- en offline uit te laten blinken. Benieuwd hoe we dat doen? Laat hier je gegevens achter dan weet je binnenkort meer! 

Direct contact 
038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.