Zorg dat Google jouw bedrijf schaamteloos voortrekt

Google trekt mobielvriendelijke website en shops voor. Niet een beetje, maar gewoon schaamteloos veel. Vind ik volstrekt logisch. Het gebruik van mobiele apparaten zoals smartphones, androids en tablets groeit immers als kool. Kijk maar om je heen. Wie heeft er geen mobiel?
Gewoon nuchter je boerenverstand gebruiken is natuurlijk niet genoeg. Daarom zijn er inmiddels hele kuddes dure onderzoekbureau's losgelaten op het veranderende consumentengedrag. Allemaal kwamen ze tot de verrassende conclusie dat mobiel internetgebruik, net zo gewoon is als fietsen. Zoeken, kijken, vergelijken en kopen zijn de belangrijkste bezigheden online.

Conclusie: Als ondernemer is het anno 2020 van levensbelang te zorgen dat jouw bedrijf op alle mobiele apparaten goed gezien wordt en gemakkelijk te benaderen is. Daarnaast moet je met ads en social media berichtgeving aan de slag om bezoekers naar je site of shop te lokken.

De concurrentie op het internet is immers te groot om vanzelf mensen naar je site of shop te trekken.

Zie het internet maar als een feestje. Het kan gezellig druk worden, maar dan moet je wel uitnodigingen versturen.

Maar hoe reageren mensen nu op een site of shop als die niet mobielvriendelijk is?

Dat hebben ze in Amerika uiteraard ook uitgebreid onderzocht (HUB volwassenen 21-55 jaar) Hou je vast. 39 % van de gebruikers surft, na een teleurstellende mobiele ervaring direct door naar de concurrent en 6 % van de mensen besluit nooit meer zaken met je te doen…..
Je loopt dus ongeveer 45 % van je mogelijke klanten mis en je bent je bedrijf ongewild systematisch aan het afbouwen, als je jouw bedrijf op het mobiele internet halfbakken presenteert.

Samen aan een online succesverhaal bouwen?
Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Ons doel is jouw bedrijf  on- en offline uit te laten blinken. Benieuwd hoe we dat doen? Laat hier je gegevens achter dan weet je binnenkort meer! 

Contact  038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de regeldruk van de marketing bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.