Gebruiksvriendelijke website

Veilig de bouw én veilig je website beheren.

Onze klanten online laten schitteren door gebruiksviendelijk website te maken.

Doel van Bouwmeester Media, is onze klanten ruim boven het maaiveld te tillen. Onze klanten moeten online schitteren! Dat doel bereiken we onder andere met super websitetechnologie. We werken de laatste jaren steeds meer voor de bouwbranche. Bouwplaatsen zijn bekend terrein voor ons geworden. Wil je een betrouwbare, functionele en gebruiksvriendelijke website voor je bouwbedrijf dan houden wij ons warm aanbevolen. 

Onze website techniek wordt door een grote club onafhankelijke programmeurs dagelijks geoptimaliseerd. Sinds we hier mee werken, gaat er geen kwartaal voorbij, zonder dat de mannen en vrouwen met weer een leuke, handige  grote uitbreiding komen.


Zelfs in vergelijking met een van de meest populaire systemen zoals Wordpress is onze web techniek vele malen beter, gebruiksvriendelijker en niet onbelangrijk…...veel veiliger.

Onze website technologie bestaat namelijk uit platte HTML-taal. Dat is simpel uitgelegd, de taal van de computers, de taal dus die door computers het snelst en het beste begrepen wordt. Hierdoor kunnen onze website supersnel laden.


De laadtijd van websites is van groot belang gebleken in verschillende onderzoeken over website gebruik. Meer dan 90 procent van de internetbezoekers klikt weg als een site langer dan zes/zeven seconden laadt.

Onze techniek heeft geen onnodige scripts en daardoor hoeven de zoekmachines ook geen ingewikkelde scripts door te worstelen. Hierdoor zijn de sites veel gemakkelijker goed vindbaar te maken zijn.


Ook dat is een groot voordeel. Ruim 94 % procent van de zakelijke beslissers oriënteert zich allereerst op internet. Daar moet je dus goed zichtbaar zijn, maar in tegenstelling tot wat veel mensen denken, wordt er door het merendeel van de beslissers niet alleen op Google gekeken, maar heel breed van Linkedin tot de website. Online moet je bedrijfsverhaal A tot Z kloppen en goed werken!

Website makkelijk in beheer

.

Website makkelijk in beheer

Om met onze websitetechologie te kunnen werken, hoef je als ondernemer helemaal geen HTML kennis te hebben

Om met onze websitetechologie te kunnen werken, hoef je als ondernemer helemaal geen HTML kennis te hebben Ook van de SEO, de zoekmachineoptimalisatie, hoef je geen studie te maken! Het systeem is dusdanig ingericht dat de SEO grotendeels geautomatiseerd verloopt. Fluitje van een cent dus.


Dat is overigens kenmerkend voor ons webstitetechniek. Echt iedereen kan er mee werken. Tekst en foto’s aanpassen of vernieuwen stelt niets voor. 

Wij hebben klanten in verschillende sectoren waaronder de bouw en zijn de geluiden zijn overal alleen maar lovend. 

De gemiddelde tijdsbesparing voor het bijhouden van je site in vergelijking met andere websystemen, bedraagt ongeveer 50 %. 

Als je dat nog teveel tijd vind, kunnen we het hele verhaal ook van A tot Z van je overnemen.


Dan de veiligheid. 

Dat wordt echt vaak zwaar onderschat! Ook het MKB is steeds vaker doelwit chantage door hackers. Ook wordenMKB sites steeds gebruikt om binnen te komen bij grotere bedrijven.

 Een systeem als Word Press leent zich daar ook perfect voor. Word Press is open source, anders gezegd toegankelijk voor iedereen. ONs systeem is cloes scoure, gesloten en niet zomaar toegangelijk. 

Ons systeem is ook niet interessant om te hacken omdat het alleen het platte HTML taal is. Er zit geen database achter, zoals een klantenbestand dat gemakkelijk te  door verkopen is.


Het responsive webdesign, het ontwerp, is gemakkelijk aanpasbaar,  nu en de toekomst. Met ons systeem hoef je nooit meer meer geld te investeren in de vormgeving een nieuwe website. Het systeem is dusdanig gebruiksvriendelijk dat ook webdesign zelf kunt aanpassen als je dat wilt.

Het systeem waar wij mee werken past iedereen. We kunnen startups met eenvoudige sites op hun wenken bedienen, maar we leveren ook maatwerk voor grotere bedrijven.

Voor alle duidelijkheid: de techniek die achter onze websitetechnologie is uniek en gepattenteerd. Deze techniek van de site is wettelijk beschermd en blijft altijd ons eigendom, dat is ook onze verantwoording en daardoor heb je altijd beschikking over de allernieuwste techniek. We leveren de sites dus volgens het  ‘Product as-service’ principe , we ontwikkelen altijd door en dat werkt erg goed!

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Dat vinden we leuk, we helpen jou namelijk graag verder. Als je hier je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Contact  038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

€ 90,- per uur: Concept, Insights & Strategy.
€ 80,- per uur: Ad Management, Camera Operation, Content Management, Copywriting, Client Meetings, Design, Interviews, Post Production, Editing & Project Management.