Veilig het internet op

Tips en trics om je onlijne veiligheid te verbetereren

De beste beveiliging is een opstapeling van opties. Bijvoorbeeld de browser die je gebruikt. Browser Tor zorgt dat je redelijk anoniem je gang kunt gaan. Deze browser 'verstopt' als het ware jouw internetverkeer van meerdere servers tegelijkertijd gebruik te maken. Al je verkeer via Tor is versleuteld, zodat niemand die het onderschept hert ook direct kan lezen. Browser Tor wordt  bijgehouden door een non-profitstichting, die alleen tot doel heeft om jouw privacy te beschermen.  Dat is mooi, mar elk voordeel heeft een nadel en wel deze. Tor is geliefd in criminele kringen...Als je die link liever niet wilt leggen  kun je kiezen voor Firefox. Dit is de meest privacyvriendelijke optie.

vervolg

Browserextensies en alternatieve zoekmachines


Wil je niet alles in een aparte browser doen, kies dan de extensie HTTPS Everywhere. Deze zorgt ervoor dat je op de veiligere HTTPS-versie van een pagina terechtkomt.
Wil je vermijden dat Google je zoekresultaten bijhoudt en op die manier jou kan identificeren, kies dan  als alternatief DuckDuckGo of Startpage.
Deze zoekmachines slaan je zoekgedrag niet op. Startpage biedt bovendien een lichtere versie van een VPN die bovendien je identiteit verstopt.
Maak je je zorgen over al die cookies die op jouw pc worden geinstalleerd? Privacy Badger en Ghostery registreren alle trackers die een website gebruikt om jouw bezoek te registreren. Zo bepaal je welke trackers je wel en niet toelaat 
j

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Ons doel is jouw bedrijf  on- en offline uit te laten blinken. Benieuwd hoe we dat doen? Laat hier je gegevens achter dan weet je binnenkort meer! 

Contact  038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de regeldruk van de marketing bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.