Blog's van Bouwmeester Media

Blogs en Vlogs over ontwikkelingen bij Bouwmeester Media en de markt op het gebied Stategy & Branding, Concepts & Campaigns, Design, Online Development, Online Marketing en Events.

Bouwmeester blogs

3 tips voor een goede social video! 

04 januari 2019

Social video’s, niet meer weg te denken uit je tijdlijn op social media. Maar hoe zet je nou een goede social video in elkaar? Wat zijn naast goede shots en het goed monteren van de video de belangrijke aspecten? We geven je 3 belangrijke tips! 

Meer lezen

Goed personeel vinden
Voor veel ondernemers is het vinden van goed personeel lastig.

08 januari 2019

De aantrekkelijkheid van jouw bedrijf als werkplek staat of valt met je bedrijfsimago. Voor veel ondernemers is het vinden van goed personeel lastig. Dat komt onder andere omdat ze zich moeilijk kunnen verplaatsen in de drijfveren van 'de ideale' werknemer.

Meer lezen

Werkelijk waarde van adverteren

12 januari 2019

50.000 brievenbussen, 1,2 miljoen kijkers, 500.000 luisteraars, 1000.000 views. Marketeers overladen ondernemers het liefst met reeksen van indrukwekkende cijfers, zodat je bijna dom voelt als je jouw reclamebudget niet bij hun neerlegt. Maar wat zijn dergelijke cijfers in het huidige medialandschap werkelijk nog waard?

Meer lezen
Vrijblijvend kennismaken?


Afspraak maken