Bouwmeester Media
Wij maken nieuws van jouw bedrijf.

Facebook campagne Tweewielerspecialist Mulder

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe winkel van Tweewielerspecialist Mulder in IJsselmuiden hebben we op Facebook een campagne uitgezet waarbij we aan de ene kant commitment en betrokkenheid kweekten en aan de andere kant ook op zoek gingen naar nieuwe leads. De actie: win een elektrische fiets, hebben we breed opgezet. Iedereen vanaf 16 jaar, rondom een straal van 25 kilometer kon aan de actie deelnemen. Heel eenvoudig, door  de Facebookpagina van Mulder te liken, te delen en van een motivatie te voorzien waarom de fiets door de schrijver zelf of door een ander, gewonnen moest worden. In slechts enkele uren tijd hadden 71.000 mensen de actie in hun tijdlijn gezien. In totaal noteerden we een bereik van 320.000 mensen en lieten maar liefst 963 mensen een reactie achter. Deze mensen hebben we in later stadium via Mulder een leuke korting op een nieuwe fiets mogen aanbieden. Daarop werd wederom, ook via Facebook, zeer positief gereageerd.

Vijf daarvan hebben we gezamenlijk uitgekozen om mee te dingen naar de hoofdprijs. Afgelopen middag hebben we die vijfnamen aan notaris Robert Jan Tjeenk WillinkIJsseloevers notarissen Kampen/Zwartewaterlanddoorgegeven. Op de bovenverdieping van onze winkel trok de notaris officieel de winnares:Karlijn van Dijkuit IJsselmuiden!!

Om te kijken hoe de trekking in zijn werk, ging check je de video!

info@bouwmeestermedia.nl

Wat is er mogelijk met Google Posts?

Anything is possible. In principe kan je elk type bericht plaatsen. Denk hierbij aan het publiceren van artikelen, vlogs en webpagina’s. Het is zelfs mogelijk om speciale evenementen te koppelen aan deze posts.

Meer lezen

Online beschikbaarheid zichtbaar voor LinkedIn gebruikers

Een bericht via LinkedIn waarop een snelle reactie nodig is, kan soms langer duren dan via chatdiensten als Whatsapp. De zakelijke focus van LinkedIn en de kracht van het netwerk zijn echter van grote waarde

Meer lezen