Bouwmeester Media maakt nieuws van jouw bedrijf

Wij zijn een full-service PR & marketing bureau anno nu. De focus staat scherp op online. Wij werken samen met klanten om hun zakelijke resultaat te verbeteren op basis van een gedegen strategie en planning met de productie van tekst, foto's en video's, 

Wat doet Bouwmeester Media?

1.Marketing Strategie

Een goede marketingstrategie is de basis voor het verhaal van jouw merk. Wij creëren content- en campagnestrategiën gebaseerd op onze kennis van de markt, insights en de community van het merk. We dompelen ons onder in de wereld van van jouw klant, zodat we met relevantie en creativiteit een plekje veroveren in het hart van de doelgroep.

Doordat onze social media experts geregeld bij klanten aanschuiven, doen we veel ervaring op. Die passen we toe bij al onze klanten.
Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden met mix van jong en oud waardoor er altijd een match is met jouw organisatie of merk.
Wij maken gebruik van moderne technologie. Daardoor hebben wij veel data en inzichten tot onze beschikking, die we toepassen op jouw campagne!

2. Content creatie


Contentmarketing is in meerdere opzichten een goed verhaal. Contentmarketing is vrij vertaald de inhoud van jouw bedrijf vermarkten. Om die inhoud, of anders gezegd, het waarom van jouw bedrijf succesvol aan de man te brengen, moet er meer zijn dan winst. Dat is uiteindelijk niet meer dan het resultaat, de opbrengst van de opbrengst van het verhaal

Wij zijn social media partner voor o.a.:

WEEVER groep bv

Mulder tweewielers & Villa Vrolijk

SecuMail

Van Kesteren groep Renault

3. Social Advertising

Bouwmeester Media heeft een speciale voorliefde voor social advertising. Waarom? Omdat het nooit hetzelfde 'kunstje' is en als creatief bureau houden wij wel van een nieuwe uitdaging. Maar ook omdat de resultaten van social advertising veel beter zijn dan adverteren via de 'oldskool' mediakanalen. Bouwmeester Media & social media advertising zijn daarom in korte tijd onafscheidelijk geworden. Social advertising met Bouwmeester Media is dé manier om uw specifieke doelgroep te bereiken.

4. De beste social campagnes

Een Tweet of een Post op Facebook plaatsen is niet heel moeilijk. Maar zorgen dat jouw bericht op het juiste moment, bij de juiste doelgroep belandt, reacties bij bekenden en onbekenden oproept. En van die onbekenden weer volgers of nog beter fans maken die uw product promoten, dat vraagt meer kennis.
Social media inzetten zonder een duidelijk doel, levert weinig scoringskansen op. Social media inzetten met een strategie, een helder plan, leidt tot meer volgers, tot meer klanten, tot meer fans en uiteindeijk tot meer omzet. Dat is reclame maken 3.0. Ons passende antwoord voor jouw reclame aanpak in een razendsnel veranderende wereld,

5. Videomarketing

DE KRACHT VAN VIDEO MARKETING
Wij geloven in de kracht van video marketing. Een beeld vertelt meer dan duizend woorden, kun je nagaan wat duizenden beelden doen. Video is een sterk medium. Maar de kracht valt of staat met de manier waarop je ermee omgaat. Voor ons draait alles om jouw klanten, zij zijn op zoek naar relevante (video)content. Die niet roept en scheeuwt maar het echte verhaal verteld. Wij helpen jouw om dat aan te bieden.

Wij verbinden mensen en merken. Videomarketing hoort thuis in de gehele customer journey. En om dat goed voor elkaar te krijgen, heb je een goed doordachte strategie en een plan van aanpak nodig.

6. Social media coach

Onze social media coach helpt je in drie maanden op weg!

Wil je een goede start maken met social media voor uw organisatie? Of meer resultaat halen uit de bestaande activiteiten? Bent u met uw organisatie van plan nu echt de volgende stappen te zetten en social media als volwassen mediakanaal te gebruiken en daarmee een structurele bijdrage  te leveren aan de doelstellingen van je organisatie? Dan is de tijdelijke inzet van onze social media coach een goede keuze!
 

7. Website ontwikkeling

 

Onze website technologie is duurzaam en zeer geavanceerd. Ontwikkelt in Amerika voor ondernemers die zonder technische kennis een professionele website willen die goed in de zoekmachines (Google & Bing) scoort en technisch alle mogelijkheden heeft om meer leads en klanten binnen te halen!

Bij de ontwikkeling van websites maken we onderscheid tussen de ontwikkeling van een digitale etalage of interaktief maatwerk.

Met de door ons gebruikte technologie krijgt u de volledige controle over de website. U kunt daarbij de keuze maken om de optimalisatie van uw site zelf ter hand te nemen, of helemaal of gedeeltelijk aan ons over te laten. Wij verzorgen sowieso met regelmatige technische updates, dat uw site veilig, online zichtbaar en vindbaar blijft.

Met de ingang van mei 2018 kunt u in het kader van nieuwe Europese wetgeving als ondernemer zelf verantwoordelijk worden gehouden voor datalekken, bijvoorbeeld als uw site wordt gehackt. De boets worden fors (4% van de totale jaaromzet). Onze technologie bestaat uit pure HTML, dat hacken bijzonder lastig maakt. Daarnaast adviseren en installeren wij bij al onze klanten een beveiligde SSL verbinding naar de centrale server. Desgewenst schakelen wij voor u een onafhankelijk ICT expertisebureau in, om de totale (it)veiligheid in uw bedrijf te analyseren.

Je beste website ooit aanvragen!

Bel ons op 06 1446 84 02

Nederland
06 14468402
Info@bouwmeestermedia.nl

Wilt u direct met Bouwmeester Media aan de slag? Maak dan afspraak!

Versturen