Als social media en PR bureau werkt Bouwmeester Media voor bedrijven en organisaties die het verschil willen maken. Wij maken en vertellen het unieke verhaal van jouw bedrijf of organisatie aan een, op interesse geselecteerd publiek.

Social media strategie en management

 Van social media strategy tot social media management, Bouwmeester Media en PR bureau onderzoekt, produceert en publiceert. Bouwmeester Media ontzorgt! Wij maken werk van jouw merk, nieuws van jouw bedrijf met storytelling, verrassende content en creatieve campagnes. We geloven sterk in de mogelijkheden van digitaal maar gebruiken ook de kracht van crossmediaal. Als Media en PR bureau schuwen we, tot op zekere hoogte, geen middel om jouw merk ijzersterk neer te zetten.

Meer lezen

Storytellers

Elk bedrijf of organisatie heeft een uniek verhaal. Wij vertellen dat verhaal aan een publiek dat er klaar voor is om het te horen. Op jouw site en op de social media. Met de aansprekende gevarieerde berichtgeving betrekken we mensen, geselecteerd op hun interesse voor jouw bedrijf of product, bij jou. We werken aan een band, aan een 'klik'. Met verhalen die verbazen, vermaken en raken. Verhalen die kloppen, geen gelikte reclameverzinsels, maar echte verhalen die mensen willen zien en horen en delen. 

Meer lezen

Video marketing

Mensen zijn visueel ingesteld. Niets werkt zo direct als videomarketing. Wij maken creatieve, snappy video's, sfeerbeelden op locatie, vlogs, maar kunnen u ook van dienst zijn met grote producties. Het effect staat of valt met de juiste tone of voice en het juiste publiek op het juiste moment. Timing, content en context zijn de pijlers van Bouwmeester Media als social media en PR bureau. Gebruikmakend van slimme technologie brengen wij uw bedrijf onder de aandacht van klanten die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.

Meer lezen
Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Ons doel is jouw bedrijf  on- en offline uit te laten blinken. Benieuwd hoe we dat doen? Laat hier je gegevens achter dan weet je binnenkort meer! 

Direct contact 
038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.