Bruiloft film maken
Het échte verhaal

Van jullie Bruiloft

Bij Bouwmeester Media geloven we in het vastleggen van meer dan alleen beelden; we vangen echte emoties, vertellen unieke verhalen en creëren prachtige beelden. Onze trouwfilms zijn meer dan alleen documentaire montage – het zijn tijdloze herinneringen aan jullie speciale dag.

Bruiloftvideo late maken bij Bouwmeester media
Bruiloft video laten maken

Onze Aanpak Voor Bruiloft Films

Wij zijn gespecialiseerd in het vastleggen van trouwfilms met een cinnematic en journalistieke benadering. Ons doel is om zo onopvallend mogelijk te zijn, zodat we de echte emoties en spontane momenten vastleggen zoals jullie ze beleven. Of het nu gaat om de klank en emotie van jullie geloften, de trotse blikken van ouders, de stemmen van opa en oma, of simpelweg de vreugde en onverwachte leuke momenten; jullie trouwfilm brengt deze emoties telkens opnieuw tot leven.


Jullie bruiloft is zoveel meer dan een dan mooie slowmo montage met sentimentele muziek.

Schermafbeelding 2023 11 22 220523

De Ervaring

Bij Bouwmeester Media geloven we dat een trouwfilm meer is dan een eenmalige kijkervaring. Het is een tijdloos document dat jullie steeds weer zullen bekijken. Of het nu is tijdens een gezellige avond met getuigen, vrienden en ouders, op een regenachtige zondagmiddag, bij elke trouwverjaardag of als een dierbare herinnering voor het nageslacht.

Schermafbeelding 2023 11 22 220752

De Waarde van Onze Trouwfilms

Onze trouwfilms zijn herkenbaar door de afwisseling van emotionele momenten en prachtige, filmische beelden vol kleur en contrast. Ze voelen aan als speelfilms, gefilmd met camera's van bioscoopkwaliteit. Waarom deze kwaliteit? Omdat jullie trouwfilm een tijdloos product is, waar jullie nog jarenlang van zullen genieten.

Denk erover na. Jullie trouwfilm wordt, samen met jullie foto's, een waardevol bezit naarmate de tijd verstrijkt. Of het nu is om herinneringen levend te houden, te vieren of met jullie kinderen te delen; het is een samenvatting van een van de mooiste dagen van jullie leven, vastgelegd in een korte trouwfilm of uitgebreide documentaire

Bruiloft Videograaf & Creatieve Duizendpoten

Een videograaf, een creatieve duizendpoot met kennis van cameratechnieken, camerabewegingen, licht en geluid. Bij Bouwmeester Media werken we meestal in kleine teams, zelfsturend en zelfregisserend. We zijn niet alleen actief in Noord en midden nederland, maar ook binnen en buiten Nederland.

Hanna and Enda   May 19   edit  Casa Felix (932 of 1176)

''We zijn zeer tevreden met onze trouwfilm. De adembenemende beelden hebben ons echt overweldigd, en de manier waarop Simon het in de montage tot een verhaal weet te vormen, maakt echt heel speciaal. Deze video is een kostbaar bezit dat we voor altijd zullen koesteren.''

Jouw Bruiloft, The Short Film

Één volledige Productiedag
Volledige registratie van de Bruiloftsdag
Prosfesionale Geluids opname 
Korte Film van de dag
2 Filmmakers

Jouw Bruiloft, The Movie

Één volledige Productiedag
Volledige registratie van de Bruiloftsdag
Prosfesionale Geluids opname 
Levering van Ruwe beelden
Korte Film van de dag
Professionele Verlichting
2 Filmmakers
Korte trailer

Video gasten boek max 10

Your Wedding, The Movie & Reality docu

Drie Productiedagen Volledige
Volledige registratie van de Bruiloftsdag
Professionele interviews
Reality-TV Documentaire Film van Volledige Lengte
Microfoons voor het Gehele Bruidsgezelschap
Levering van  Ruwe beelden van de dag
Dag Professionele Verlichting
Trailer van 2-3 Minuten
2 Filmmakers

Video gasten boek max 50

64bf188a91737043277fed7f T vTF9elzU227osAt1rigiRRwgHDi RDEXZ OlfWkoc

''Voorafgaand aan onze bruiloft was één ding zeker: we wilden de dag later kunnen herbeleven in een korte film. Na het bekijken van enkele films die door Bouwmeester Media waren gemaakt, waren we al snel enthousiast en dachten we: 'Dat willen wij ook!'

Gedurende de hele dag waren Simon en zijn collega Mathies voortdurend op de achtergrond aanwezig. We hebben totaal niet gemerkt dat ze aan het filmen waren. En toch is er geen enkel moment voorbij gegaan zonder dat het werd vastgelegd!

Toen we het uiteindelijke resultaat kregen, rolden er weer tranen van ontroering over onze wangen. We beleefden de dag gewoon opnieuw.''

simon-bouwmeester
MAS 0227

Onze Filmmakers 

Met meer dan 8 jaar ervaring in trouwvideografie zijn Simon en Mathies, gepassioneerd om elk intiem moment van jullie bruiloft vast te leggen. Geen enkele trouwfilm is hetzelfde, daarom hanteren we een op maat gemaakte aanpak. ons doel is niet alleen om te laten zien hoe jullie bruiloft eruitzag, maar ook hoe het van binnen voelde, zodat jullie het moment over jaren opnieuw kunnen beleven.

Ontdek meer over Bouwmeester Media en onze trouwvideografiedienste

Maak een afspraak met Bouwmeester Media 

Verliefd op ons werk ?

We verwelkomen jullie graag bij ons op kantoor voor een ontspannen gesprek over jullie bruiloft en ideeën, met een heerlijke kop koffie of thee. Dit kan zelfs in de avonduren en soms zelfs in het weekend! Mocht dit niet passen, dan plannen we gewoon een videogesprek in.

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy