Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook

Bouwmeester Media heeft een speciale voorliefde voor  adverteren op Facebook.  Waarom? Omdat het nooit hetzelfde 'kunstje' is en als creatief bureau houden wij wel van een nieuwe uitdaging. Maar ook omdat de resultaten van social advertising veel beter zijn dan adverteren via de 'oldskool' mediakanalen. Bouwmeester Media & social media advertising zijn daarom in korte tijd onafscheidelijk geworden. Gericht adverteren op Facebook met Bouwmeester Media is dé manier om uw specifieke doelgroep te bereiken.

Meetbaar resultaat facebook advertising

Bij Bouwmeester Media hebben we onze reclameroots in de print. Nog steeds raken we enthousiast van de geur van versgeperste glossy magazines, maar bij Bouwmeester Media zijn we bovenal realisten. We gaan voor het beste resultaat tegen de juiste prijs. We willen scoren voor onze klanten en verwachtingen overtreffen. Dat doen we met a.o facebook advertising. Het mooie van adverteren op Facebook is bovendien, dat we de resultaten direct inzichtelijk kunnen maken!

Hoe werkt Facebook advertising

Facebook advertsing met Bouwmeester Media betekent dat wij in overleg met u, de doelgroepen in kaart brengen. Een duidelijk doel stellen. Daarna onderzoeken we wanneer die doelgroepen online actief zijn en op welke mediakanalen ze online actief zijn. Social media zijn vooral sociaal. De fans van bijvoorbeeld een willekeurige Facebookpagina zijn geen blijvende fans als ze voortdurend met platte reclame gespamd worden. advertising vraagt om een subtiele, sociale aanpak, waarbij interactie en betrokkenheid belangrijk zijn. Bouwmeester Media zorgt voor de juiste content, in de juiste context, op de juiste plaats en op het juiste moment. Bouwmeester Media ontwerpt, plant, monitort en produceert strategische social advertising campagnes van A tot Z, van tekst, foto's tot videoproducties. Bouwmeester Media ontzorgt, laat u ondernemen, terwijl wij reclame voor u maken! 
Boor nieuwe markten aan, get social! 

141 aanvragen voor Stapfoto in 2 dagen

Stapfoto over Bouwmeester Media.

"Met Bouwmeester Media hebben we een online actie opgezet  om via mijn nieuwsbrief meer inschrijvingen voor  mijn cursussen te krijgen. Ik had maar liefst 141 nieuwe inschrijvingen en het bleken ook nog eens waardevolle leads. Over de afgelopen drie maanden, hadden we maar twee afvallers. Het was  een bijzondere samenwerking. Wat Bouwmeester Media normaal vindt,- duidelijkheid en resultaat ,- is bij anderen vaak ver te zoeken."

Website stapfoto
Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Ons doel is jouw bedrijf  on- en offline uit te laten blinken. Benieuwd hoe we dat doen? Laat hier je gegevens achter dan weet je binnenkort meer! 

Direct contact 
038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.