Logo laten ontwerpen

Wil je een logo laten ontwerpen of je bestaande beeldmerk opfrissen? Dan ben je bij Bouwmeester Media aan het juiste adres. Bouwmeester Media ontwikkelt en produceert al tientallen jaren de meest uiteenlopende logo's voor bedrijven uit verschillende branches. Van two-tone kleurenlogo naar extravagant. Jouw (bedrijfs)verhaal zetten wij, met de juiste mix van effectiviteit en creativieit, om naar een perfect passend beeldmerk voor jouw bedrijf.

Bij creativiteit draait het allemaal om combinaties maken. Bij voorkeur tussen extremen: zwart-wit en kleur, groot en klein, bekend en onbekend. Hoe groter de tegenstelling van de zaken die je combineert, hoe duidelijker de beelden die je oproept. Zéker in de beroepsgebieden kunst, marketing en communicatie geldt: als je vanuit extremen, symbolen of clichés denkt, is de kans het grootst dat je je doelgroep(en) weet te raken.

Logo vanuit het DNA van jouw bedrijf

Brainstorm

Bij het ontwerpen van een logo werken we in dire oerzichtelijke stappen; brainstorm, concept en eindproduct. Bouwmeester Media ontwerpt prachtige logo's die natuurlijk ook effectief moeten zijn. Om dit te bereiken werken we vanuit het DNA van jouw bedrijf zodat jouw klanten jouw beeldmerk herkennen en direct koppelen aan jouw product of dienst.Connectie begint immers bij herkenning.

Het is daarom van belang om duidelijk te hebben wat de doelen (missie-visie) van je bedrijf zijn en wie je doelgroepen zijn. In een brainstorm van maximaal 90 minuten bespreken we niet alleen dit,  maar natuurlijk ook jouw ideen, inspirerende voorbeelden en eventuele concurrentie. Via de e-mail ontvang je een korte beschrijving van de uitkomsten van de brainstorm. Na je akkoord gaan we op basis van de informatie zoals in de e-mail  vastgelegd, aan de slag met je logo,

Concept
In deze zogeheten conceptfase van je logo ontvang je van ons binnen vijftien werkdagen na je akoord op de e-mail en aanlevering van de benodigde bestanden, tenminste drie variaties. Jij kunt vervolgens aangeven waar je voorkeur naar uitgaat en wat je eventueel anders wilt zien.

Eindproduct
Tot slot werken op basis van jouw feedback en onze kennis en ervaring het ontwerp uit tot het eindproduct, een logo waar je jaren mee verder kunt!

Kosten
De kosten voor het laten maken van logo zijn afhankelijk van jouw wensen en vrijwel altijd per ondernemer verschillend.Uiteraard zijn al je wensen (vooraf) bij ons bespreekbaar. Werken we zoals hierboven beschreven, dan kunnen we een professioneel logo voor je bedfijf ontwikkelen vanaf 495,- euro excl. btw.

Referenties van Bouwmeester Media

Soul Searching

Ambacht Ontwikkeling

Roorda groep

Van Kesteren

H&A Metaal

Reformatie 500 jaar Kampen

Complete huisstijl laten maken door Bouwmeester Media

Je kunt er ook voor kiezen om de complete huisstijl van je bedrijf, van visitiekaartje, factuur, social accounts tot een nieuwe website door Bouwmeester Media te laten ontwikkelen.

Als bedrijf communiceer je zodra je in beeld bent bij een klant. Eenheid in uitstraling en herkenning zijn belangrijk voor onder andere de betrouwbaarheid en de totale branding van je bedrijf.

Investeren in een complete huisstijl zodat je bedrijf, eenduidig naar buiten komt, is investeren in een gezonde toekomst van je bedrijf. Afhankelijk van de tijd en je budget kun je ervoor kiezen om de huisstijl van A tot Z door ons te laten ontwikkelen. We bieden je echter ook de mogelijkheid om dit traject in verschillende fases te laten verlopen.

Meer weten? Bel 038 3317949

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Ons doel is jouw bedrijf  on- en offline uit te laten blinken. Benieuwd hoe we dat doen? Laat hier je gegevens achter dan weet je binnenkort meer! 

Direct contact 
038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.