Gespecialiseerd in marketing voor de bouwbedrijven en aannemers

Wij zijn een derde generatie familiebedrijf. Van oorsprong geworteld in de druk, maar sinds tien jaar heeft de jongste Bouwmeester generatie zich vertakt naar de onlinewereld. We beheersen alle media- en reclamedisciplines en we hebben een scherpe online focus.

We zijn reclamebureau Bouwmeester Media gespecialiseerd in marketing voor de bouw en meer dan 10 jaar ervaring. Ons doel is uw (bouw)bedrijf online ruim boven het maaiveld te tillen. Dat doel realiseren we met videomarketing, met gebruiksvriendelijke, prachtige en vooral veilige websites die we (kunnen) voorzien van ijzersterke content bestaande uit foto-, video- en tekstproducties.

lorel-en-agraro-esso-1
Meilof riks bv SASSENHEIM -1
werknemers-weever-in-de-bouw
Meilof-riks-bv-sassenheim-9
meilof-riks-bv-sassenheim-6
Meilof-Riks-Groningen-6
niag-sfeer-06562
lorel-en-agraro--esso-3

Reclamebureau voor de bouw

Onze marketingstrategie voor uw bouwbedrijf bestaat (samengevat) uit het 'vertellen van het verhaal' van uw bedrijf aan uw doelgroep. Timing, context en content zijn daarbij doorslaggevend. Wat de kern van dat verhaal wordt, bepalen we gezamenlijk in een brainstrom met uw missie-visie als basis.

Om er voor te zorgen dat uw bedrijf op het juiste moment, bij de juiste doelgroep in beeld komt, maken we gebruik van slimme online onderzoektechnieken. Belangrijk onderdeel in onze marketingaanpak is het regelmatig uitlichten van uw projecten. Dat doen we met aantrekkelijke en gevarieerde content in de vorm van zo authentiek mogelijke beelden. Hiermee wordt uw kennis en kunde bevestigd, maakt u het onderscheid en verbetert u on- en offline, de zichtbaarheid en vindbaarheid. Dat betekent meer bezoekers, meer bekendheid en een bredere branding van uw bedrijf.

Aan de bouwers van Nederland worden momenteel hoge eisen gesteld. Liever gisteren dan vandaag opleveren, vlijmscherp calculeren, effectief, innovatief maar ook veilig werken en duurzaam of nog beter, circulair bouwen. De krappe arbeidsmarkt maakt dit allemaal zo mogelijk nog uitdagender. Bouwmeester Media ziet hier als reclamebureau voor de bouw ook kansen. Met de Branding van Bouwmeester Media slaat u immers twee vliegen in een klap. Met ons werkt u wekelijks aan een ijzersterke positionering van uw bedrijf en zo kunt u in één moeite door, laten zien dat het meer dan prettig werken is bij uw bedrijf. Als u dat beeld over een langere periode online breed bevestigt, is het veel geloofwaardiger dan een vacaturetekst, hoe wervend ook geschreven.

De druk op de bouwsectorm is behoorlijk, maar traditiegetrouw haalt juist dat het beste naar boven. In geen enkele andere sector volgen de innovaties elkaar in zo'n snel tempo op. Opvallend is dat dit vanuit de sector zelf gebeurd. Bijzonder en onderscheidend! En dat haalt weer het beste in de Bouwmeesters als reclamemakers naar boven. Wij zijn omdenkers van orgine, niet te vangen binnen de lijnen van onmogelijkheden. 'Meesterlijk' goed in strategische, doeltreffende reclame en marketing. Een reclamebureau voor de bouw- en technieksector dat ontwikkelt, creëert en produceert! Op die manier houden we de lijnen kort en onze flexibiliteit hoog. In onze ervaring met marketing voor de bouwsector zijn dit belangrijke aspecten gebleken voor een samenwerking die gericht is op de toekomst.

lorel-en-agraro

Online content als sterk en slim marketing gereedschap voor de bouw en techniek sector

Aantrekkelijke online content, zoals professionele tekst, video en fotografie is waar het uiteindelijk om draait in onze marketing voor de bouw en technieksector. Klanten maken alleen nog tijd voor relevante content, luisteren niet meer naar reclameboodschappen die lukraak worden gepusht. Ze gaan zelf op zoek naar de juiste informatie, waarbij ze zoekmachines en social media  zoals Google, Youtube, Facebook, Linkedin en Instagram raadplegen. 

Onze marketingaanpak is voor elk bedrijf verschillend, maar de hamvraag is altijd dezelfde: wat is het onderscheidend vermogen van uw bedrijf?

We zoeken met u naar antwoorden op vragen als:

wat drijft u als ondernemer?
waaarom doet uw bedrijf wat het doet?
Bent u puur omzetgericht of is er meer?
Wat maakt uw diensten en/of producten waardevol.

Als we die vragen hebben ingevuld, kunnen we aan de slag met uw marketing.

In onze reclame- en mediabranche staat deze manier van werken bekend als contentmarketing. Dit is een strategische marketingaanpak waarbij, door gebruik te maken van sterke, relevante content, ingezet wordt op de inhoud en kwaliteit van het bedrijf, zonder direct te willen verkopen. Don't sell, just show!

Het is een bekend gegeven dat in de bouwsector veel waarde wordt gehecht aan kwaliteit en deskundigheid. Door contentmarketing in te zetten als marketing voor uw bouwbedrijf kunt u hier perfect inspelen. 

Ander belangrijk voordeel van onze contentmarketing is dat iedereen zich via de social media een realistisch beeld van uw bedrijf kan vormen. Mogelijke nieuwe klanten weten wat ze van uw bedrijf kunnen verwachten.

Ook in de voortdurende zoektocht naar vakkundig personeel kan dit  een doorslaggevend pluspunt zijn. Het is ook de reden waarom wij regelmatig worden ingeschakeld voor jobmarketing.

Waarom Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Kampen Vlak bij N50 voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Neem contact met ons op voor een foto adviesgesprek?

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy