Social media Advies

Jeroen Bouwmeester, Social media specialist!

Nieuwe media vind ik meer dan interessant, of het nou een nieuw netwerk is als snapchat of een VRbril, ik wil het zien en uitproberen, kijken wat het kan betekenen als onderdeel van een online marketingcampagne. Het proces aangaan met de klanten is verreweg het leukst. Het opbouwen en uitzetten van campagnes, in kaart brengen van doelgroepen, wat doen de doelgroepen, wanneer zijn ze actief, waar zijn ze actief en wat zijn hun interesses? Elke social media campagne staat weer op zichzelf net zoals elke kanaal zijn eigen taal heeft. Er is geen echte blauwdruk voor social media. Er zijn wel bepaalde manieren/optie's die goed werken, die jouw campagne sterke maken zoals video, sprekende teksten en foto's. Toch is elke nieuwe campagne weer opnieuw bekijken wat het beste scoort.

Bel
Linkedin

Social media begeleiding

In een periode van maximaal drie maanden helpen we je op weg met je online community en structureel community management. Voor een optimale zichtbaarheid, het verbinden van klanten met je organisatie en je diensten of producten. Op basis van activiteiten die zijn afgestemd op de strategie, doelstellingen en de diverse doelgroep(en) van je organisatie.

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Ons doel is jouw bedrijf  on- en offline uit te laten blinken. Benieuwd hoe we dat doen? Laat hier je gegevens achter dan weet je binnenkort meer! 

Versturen
Contact  038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

€ 90,- per uur: Concept, Insights & Strategy.
€ 80,- per uur: Ad Management, Camera Operation, Content Management, Copywriting, Client Meetings, Design, Interviews, Post Production, Editing & Project Management.