Social media marketing is lange termijn visie

-if you're doing what everyone else is doing you're doing it wrong-

Social media content plan.

Herken je het probleem dat je social media activiteiten achterwege blijven, terwijl je weet dat het belangrijk is? Wil je liever niet met social media bezig zijn, omdat je de focus op je corebusiness wil leggen? Ontdek dan de meerwaarde van Social Dialog. Je social media uitbesteden is de juiste optie.

Vanuit ons social command center in Kampen beheren wij de social media communities van verschillende bedrijven. Op basis van een duidelijk strategie zorgen wij ervoor dat social media toegevoegde waarde biedt voor onze klanten. Tegen een vast bedrag per maand, volledig ontzorgd door ons professionele community management team. Ook steeds meer organisaties van evenementen weten ons te vinden voor het uitvoeren van de social media activiteiten.

Direct aan de slag!

KENNISMAKING MET BOUWMEESTER MEDIA

In een strategiesessie met goeie koffie maken we kennis, en bij een goed gevoel gaan we de samenwerking aan!

OPZETTEN
CAMPAGNES

Jouw social media campagne met de juiste berichten op het juiste momenet, bij de juiste doelgroep!

MONITOREN
& BIJSTUREN

We houden jouw social media campagnes nauwlettend in de gaten en sturen bij waar nodig is.

OPSCHALEN

Succesvolle campagnes worden opgeschaald en uitgebreid naar nieuwe kansrijke doelgroepen! 

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Ons doel is jouw bedrijf  on- en offline uit te laten blinken. Benieuwd hoe we dat doen? Laat hier je gegevens achter dan weet je binnenkort meer! 

Direct contact 
038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.