Videoproductie laten maken regio Kampen

Beeld bepaalt. Dat geldt zeker op het internet. Videomarketing is aan een snelle opmars bezig. Niet meer dan logisch, want videomarketing is mobile, overal inzetbaar, snel, geloofwaardig, inspirerend en activerend. Videomarketing komt mits goed gemaakt het dichtst bij 'The Real Thing'.

'Video's voor je organisatie of videomarketing van Bouwmeester Media is dan ook bij uitstek geschikt om jouw bouwbedrijf, organisatie of onderwijsinstelling een extra impuls te geven. Videomarketing is een sterke tool om de Brandawareness als het ware in roestvrijstaal online te verankeren, maar ook om de commitment, engagement te vergroten en/of leads te generen.

Afhankelijk van je doel bepaal je met Bouwmeester Media wat je met videomarketing wilt bereiken. We kijken naar de beste mogelijkheden van de verschillende kanalen, we zoeken naar de passende tone of voice en de juiste emotie. Dat is gemakkelijker scoren, dat is videomarketing van Bouwmeester Media.

bedrijfsvideo-laten-maken

bedrijfsvideo-laten-maken-bouwmeester-media

videoproductie-op-school

videoproducties

filmen-op-school

video-laten-maken-op-school

lemmer-hylkema-2.1920x1920
bouw video laten maken bouwmeester media

Korte pakende '30 Sec' social mediavideos voor bijvoorbeeld op Instagram, Facebook of Linkedin

Bedrijfsvideo's zijn een van de beste communicatiemiddelen om jouw bedrijf snel en doelgericht aan het juiste publiek te presenteren. Professionele bedrijfsfilms wekken vertrouwen en geven een klik met jouw doelgroep!

Jouw bedrijfsfilm online, een video in de showroom of op een beurs, een korte video als offerte ondersteuning of als vacature introductie. 

Bouwmeester Media videoproducties

Video’s die verbeelden, verbinden en het verhaal van uw bedrijf of organisaties vertellen. Geen bijna-te-mooi-om-waar te zijn reclamemovie, maar een geloofwaardige, authentieke video die naadloos past bij jouw bedrijf. Dat is een bedrijfsvideo van Bouwmeester Media.

Een goed verhaal, moderne techniek en gedreven vakmensen. Dat is de basis voor uw bedrijfsflim geproduceerd door Bouwmeester Media uit Kampen.

Wat de techniek betreft hebben we de beschikking over alle moderne filmtechnieken en middelen. We filmen in hoge HD of 4k kwaliteit en we halen zonodig alle tips en trics uit de flimkast.

Bijvoorbeeld wide angle-groothoekshots vanaf 8 meter hoge statieven of vliegende beelden vanuit een drone, afgewisseld met indringende close slomo-shots of korte timelaps reeksen voor verrassende dynamiek.

De kracht van uw bedrijf is het hart van het script van uw bedrijfsvideo

Voor 'het verhaal', het zogeheten script van uw bedrijfsvideo gaan we uit van de kracht van uw bedrijf of organisatie waarbij authenticiteit en geloofwaardigheid een belangrijke rol krijgen.

We stellen vragen als: Wat maakt uw bedrijf bijzonder, waarom blijven klanten bij u, wat bindt de medewerkers. Prikkelende vragen soms, maar wel noodzakelijk om te komen tot de ideale mix van de door u gewenste uitstraling en beleving.

Het geheim van het succes van uw bedrijfsflim geproduceerd door Bouwmeester Media.
Het was een inside job!

Bij voorkeur werken we met hulp van binnenuit uw organisatie. Ervaring heeft geleerd dat teamwork met u en uw organisatie is bepalend voor het succes.

Als we voldoende informatie hebben verzameld schrijven we het conceptscript dat we vervolgens gezamenlijk met u bespreken. Zijn we het daar over eens, dan kunnen we beginnen met de opnames.

 

Recente videoshoots

Online wervingsvideo Meilof Riks

Wervingsvideo laten maken in de bouw

Meilof Riks is een innovatief, sterk klantgericht bedrijf, gespecialiseerd in de productie en montage van aluminium dak- en gevelproducten voor de zakelijk markt.

Brandmovie voor Drukpaal.nl

brand-movie-voor-drukpaal

Geen doffe dreunen of een trillende grond. Drukpaal B.V.  heeft de funderingswereld ingrijpend verduurzaamd met de introductie van een imposante machine die de heipalen trilligsvrij en geluidsarm de grond indrukt. Prachtig bedrijfsverhaal dat Bouwmeester Media in een unieke bedrijfsvideo mocht vastleggen.

Kennismaken?

Wij nodigen je graag uit op ons mooie kantoor in Kampen, vlakbij N50.

Zit je niet om de hoek? Dan kunnen we ook digitaal afspreken en ons computerscherm met jou delen.

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3C
8263 CE Kampen

Contactgegevens:
info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Neem contact met ons op!

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy