Bouwmeester media content marketing & video producties

Recent werk

Waar nu aan werken 

Hylkema Funderingstechniek B.V.

Bedrijfsvideo,Hylkema Funderingstechniek B.V.
De stille kracht voor elk bouwproject!

Hylkema funderingstechniek is innovatief en mede daardoor toonaangevend in Nederland. Het Kamper bedrijf gaf ons de opdracht om een brandingcampagne te ontwikkelen die duidelijk maakt waarom en hoe de Hylkemagroep het verschil maakt.
Op de socials zijn we begonnen met de Hylkema-storytelling. Dat wil zeggen dat we met tekst en beelden vooral dat, in real life shots, laten zien wat de Hylkema-groep onderscheidt.
Onderdeel van de campagne is de ontwikkeling van een korte, bedrijfsflim. Zonder overdreven borstklopperij, zonder dreunende heimachines, maar een authentieke video met gedreven vakmensen, met innovatief, indrukwekkend materieel en niet te vergeten…met vrolijk fluitende vogeltjes want Hylkema bouwt ook aan de toekomst: Hylkema, de stille kracht voor elk bouwproject!

Meer Recent werk

WIJ WERKEN NIET VOOR DE KLANT, MAAR MET DE KLANT

Contentbureau Bouwmeester Media is een contentbureau met een duidelijke voorliefde voor online media, zonder  de old-skool media te mijden. Bouwmeester Media ontwikkelt, creëert, produceert en publiceert pakkende content voor jouw organisatie. Van brainstorms, branding, strategie-ontwikkeling tot tekst, foto's, vormgeving en videoproducties!

Arturo

Weever Bouw

Who Cares - Kunstproject Tsjernobyl promo video

Who Cares : Kunstproject Tsjernobyl

Promo video voor het project Who Cares : Kunstproject Tsjernobyl

Vakantiepark Eigen Wijze

Promo video opening nieuwe locatie

Samen aan een online succesverhaal bouwen?

"We’re not just here to take part — we’re here to take over." Conor McGregor

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Dat vinden we leuk, we helpen jou namelijk graag verder. Als je hier je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Versturen
Contact  038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

€ 90,- per uur: Concept, Insights & Strategy.
€ 85,- per uur: Ad Management, Camera Operation, Content Management, Copywriting, Client Meetings, Design, Interviews, Post Production, Editing & Project Management.

© 2019 - Bouwmeester Media 
Alle rechten voorbehouden