WIJ WERKEN NIET VOOR DE KLANT, MAAR MET DE KLANT

Contentbureau Bouwmeester Media is een contentbureau met een duidelijke voorliefde voor online media, zonder  de old-skool media te mijden. Bouwmeester Media ontwikkelt, creëert, produceert en publiceert pakkende content voor jouw organisatie. Van brainstorms, branding, strategie-ontwikkeling tot tekst, foto's, vormgeving en videoproducties!

Arturo

Landstede Basketbal

Recent werk

Waar nu aan werken 

Circulaire Hotspot

25 juli 2019

De Circulaire Hotspot Kampen is een uniek initiatief in Nederland, van de kingloop-organisatie in Kampen. De hotspot moet uiteindelijk als zelfstandige bedrijfspoot, de centrale plaats worden waar lokale, bouwgerelateerde bedrijven hun overtollige (nieuw en sloop) materialen aanbieden voor hergebruik.

Het jonge, innovatieve bedrijf zal flink aan de weg moeten timmeren om zich een plek te verwerven. Bouwmeester Media heeft de schone taak gekregen om dit bedrijf vanaf september 2019 in de spotlights te zetten. We gaan dit doen met de realisatie van een webshop, een site en een campagne waarin we vooral willen laten zien wat de bijdrage is van de circulaire hotspot aan de circulaire economie en de inclusieve samenleving.

"We’re not just here to take part — we’re here to take over." Conor McGregor

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Dat vinden we leuk, we helpen jou namelijk graag verder. Als je hier je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Versturen
Contact  038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

€ 90,- per uur: Concept, Insights & Strategy.
€ 80,- per uur: Ad Management, Camera Operation, Content Management, Copywriting, Client Meetings, Design, Interviews, Post Production, Editing & Project Management.

© 2019 - Bouwmeester Media 
Alle rechten voorbehouden