Social media strategie en management

Een Tweet of een Post op Facebook plaatsen is niet heel moeilijk. Maar zorgen dat jouw bericht op het juiste moment, bij de juiste doelgroep belandt, reacties bij bekenden en onbekenden oproept. En van die onbekenden weer volgers of nog beter fans maken die uw product promoten, dat vraagt meer kennis.

Social media management

Social media inzetten zonder een duidelijk doel, levert weinig scoringskansen op. Social media inzetten met een strategie, een helder plan, leidt tot meer volgers, tot meer klanten, tot meer fans en uiteindeijk tot meer omzet. Dat is reclame maken 3.0. Ons passende antwoord voor jouw reclame aanpak in een razendsnel veranderende wereld, met een nog sneller veranderende economie.

Jouw social media management is bij ons in vertrouwde handen. Samen met jou bepalen we na een uitgebreide intake de social media strategie voor jouw bedrijf. Daarna heb je er nog nauwelijks werk mee. Op basis van de input van jou of jouw medewerkers vergaren we de informatie die we weer omzetten in waardevolle storytelling.

24 uur 7 dagen in de week staan wij klaar om
nieuws van jouw bedrijf te maken.

Ervaring en kennis
Door onze ervaring en samenwerking met diverse organisaties, maar ook als gecertificeerd Facebookpartner en Hootsuite Univeriserty member bent u verzekerd van deskundig advies en ondersteuning.

Social media management
Als we u ontzorgen met social media management maken we duidelijke afspraken over doelen, doelgroepen en tijd. Vervolgens krijgt u een analyse van uw bedrijf, branche en concurrenten. Volgende stap is de selectie van een of meerdere verschillende social media kanalen, de aard en duur van de campagnes. Elke nieuwe campagne wordt met u gecommuniceerd. U ontvangt elk kwartaal een overzicht met bezoekersinformatie over aantallen, herkomst en effecten op uw website.

Op basis van deze cijfers beslist u of en hoe u doorgaat. U heeft volledig inzicht en volledige vrijheid.
Campagnes kunnen per maand worden gestopt of doorgeschakeld naar een ander niveau.

Waarom Bouwmeester Media?

Onze social media experts schuiven regelmatig bij klanten aan. Op kantoor, werkvloer en ook in het veld. Hierdoor doen ze veel ervaring op. Die passen we toe bij al onze klanten.
Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden met mix van jong en oud waardoor er altijd een match is met uw organisatie of merk.
Wij maken gebruik van moderne technologie. Daardoor hebben wij veel data en inzichten tot onze beschikking, welke we toepassen op uw campagne.

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Kampen Vlak bij N50 voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Neem contact met ons op voor een foto adviesgesprek?

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy