Diensten Bouwmeester Media: 

Marketingstrategie

Een goede marketingstrategie is de basis voor het verhaal van jouw merk.

Wij creëren content- en campagnestrategiën gebaseerd op onze kennis van de markt, insights en de community van het merk. We dompelen ons onder in de wereld van van jouw klant, zodat we met relevantie en creativiteit een plekje veroveren in het hart van de doelgroep.

Doordat onze social media experts geregeld bij klanten aanschuiven, doen we veel ervaring op. Die passen we toe bij al onze klanten.
Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden met mix van jong en oud waardoor er altijd een match is met jouw organisatie of merk.

Wij maken gebruik van moderne technologie. Daardoor hebben wij veel data en inzichten tot onze beschikking, die we toepassen op jouw campagne!

Contentmarketing

Contentmarketing is in meerdere opzichten een goed verhaal.
Contentmarketing is vrij vertaald de inhoud van jouw bedrijf vermarkten. Om die inhoud, of anders gezegd, het waarom van jouw bedrijf succesvol aan de man te brengen, moet er meer zijn dan winst. Dat is uiteindelijk niet meer dan het resultaat, de opbrengst van de opbrengst van het verhaal.

Content kalender

Belangrijk onderdeel van de so­ci­al ­m­e­dia­ stra­te­gie: een over­zich­te­lij­ke planning van de so­ci­al ­m­e­dia-ac­ti­vi­tei­ten. Met een content kalender heb je meer overzicht, rust en houvast. Door content vooruit te plannen met Bouwmeester Media zit je niet dagelijks met de vraag: "wat kunnen we nu weer eens plaatsen?". Bij het maken van een content kalender zullen we ook een inhaakkalender maken, gericht op speciale dagen in het jaar waar je gemakkelijk op kunt inspelen. 

Videomarketing

DE KRACHT VAN VIDEO MARKETING
Wij geloven in de kracht van video marketing. Een beeld vertelt meer dan duizend woorden, kun je nagaan wat duizenden beelden doen. Video is een sterk medium. Maar de kracht valt of staat met de manier waarop je ermee omgaat. Voor ons draait alles om jouw klanten, zij zijn op zoek naar relevante (video)content. Die niet roept en schreeuwt maar het echte verhaal vertelt. Wij helpen jou om dat aan te bieden.

Wij verbinden mensen en merken. Videomarketing hoort thuis in de gehele customer journey. En om dat goed voor elkaar te krijgen, heb je een goed doordachte strategie en een plan van aanpak nodig.

Zien wat we doen? Check het hier!

Bedrijfsfilm en of fotoreportage

Wij maken bedrijfsfilms en fotoreportages naar wens van jouw bedrijf!

We kunnen uw bedrijf of projecten van uw bedrijf in beeld brengen voor op uw website of social media. Dit is dé geschikte manier om jouw bedrijf te presenteren en te laten zien wat jou onderscheidt van concurrenten.

Social media strategie 

Social media strategie 

Zonder strategie is het lastig om je socials goed te onderhouden. Een strategie gemaakt door Bouwmeester Media is altijd gebaseerd op gedegen research en heldere analyses. De resultaten en inzichten zetten we om in een mooi plan voor de jouw content. Content die niet zomaar is gecreëerd, maar die gebaseerd is op jouw doelgroep, concurrenten, doelstellingen en de waarden van jouw bedrijf.

Social media plan

Con­tent­cre­a­tie en com­mu­ni­ty­ma­na­ge­ment van jouw so­ci­al­m­e­dia­ka­na­len. Dé kickstart van je so­ci­al­m­e­dia-activatie: stra­te­gisch, re­dac­ti­o­neel, creatief en continu. 

Facebook en Instagram campagnes

Een Tweet of een Post op Facebook plaatsen is niet heel moeilijk. Maar zorgen dat jouw bericht op het juiste moment,
bij de juiste doelgroep belandt, reacties bij bekenden en onbekenden oproept. En van die onbekenden weer volgers of nog beter fans maken die uw product promoten, dat vraagt meer kennis.

Social media inzetten zonder een duidelijk doel, levert weinig scoringskansen op. Social media inzetten met een strategie, een helder plan, leidt tot meer volgers, tot meer klanten, tot meer fans en uiteindeijk tot meer omzet. Dat is reclame maken 3.0. Ons passende antwoord voor jouw reclame aanpak in een razendsnel veranderende wereld.

Social advertising

Bouwmeester Media heeft een speciale voorliefde voor social advertising.
Waarom? Omdat het nooit hetzelfde 'kunstje' is en als creatief bureau houden wij wel van een nieuwe uitdaging. Maar ook omdat de resultaten van social advertising veel beter zijn dan adverteren via de 'oldskool' mediakanalen. Bouwmeester Media & social media advertising zijn daarom in korte tijd onafscheidelijk geworden. Social advertising met Bouwmeester Media is dé manier om uw specifieke doelgroep te bereiken.

Social media coach

Onze social media coach helpt je in drie maanden op weg!
Wil je een goede start maken met social media voor uw organisatie? Of meer resultaat halen uit de bestaande activiteiten? Bent u met uw organisatie van plan nu echt de volgende stappen te zetten en social media als volwassen mediakanaal te gebruiken en daarmee een structurele bijdrage  te leveren aan de doelstellingen van je organisatie? Dan is de tijdelijke inzet van onze social media coach een goede keuze!

Hoe gaan we te werk

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

€ 90,- per uur: Concept, Insights & Strategy

€ 80,- per uur: Ad Management, Camera Operation, Content Management, Copywriting, Client Meetings, Design, Interviews, Post Production, Editing & Project Management.

 

Kennismaking 
met Bouwmeester Media

In een strategiesessie met goeie koffie maken we kennis, en bij een goed gevoel gaan we de samenwerking aan!

Opzetten
campagnes

Jouw social media campagne met de juiste berichten op het juiste momenet, bij de juiste doelgroep!

Monitoren & 
bijsturen

We houden jouw social media campagnes nauwlettend in de gaten en sturen bij waar nodig is.

Opschalen 

Succesvolle campagnes worden opgeschaald en uitgebreid naar nieuwe kansrijke doelgroepen! 

Elkaar beter leren kennen ?

Maak hier de afspraak!
Afspraak maken