Wij bieden je alle online tools die je nodig hebt om je bedrijf of organisatie online te laten schitteren van strategie, website tot contentcreatie in foto, video en tekst.

Om je businessdoel(en) te bereiken, is een goede strategie onmisbaar. Wij hebben de kennis, ervaring, talent, mensen en middelen in eigen huis om de route naar je doelen slim en helder uit te werken en haalbaar te maken. 

Hét reclamebureau voor Noord Nederland

De missie van ons reclamebureau is jouw bedrijf online te laten schitteren. Wij weten hoe Google werkt en weten ook hoe we jouw doel haalbaar maken. In een globaliserende markt met veel concurrentie zetten wij daarom in op onderscheidende contentmarketing met on- en offline social storytelling, marketing en Pr.  Door 'het verhaal' over de meerwaarde van jouw bedrijf via de juiste kanalen, op het juiste moment aan de juiste klanten te vertellen, kiezen we voor het principe: Don't sell, just show! 

We houden niet van ellenlange besprekingen en duimdikke rapporten. We houden het liever kort, helder en doelgericht. Als reclamebureau voor Noord Nederland hebben we mede daardoor de afgelopen jaren een groeiend aantal marketingopdrachten voor bouwbedrijven ontvangen. Die ervaringen zijn ons dermate goed bevallen dat we bedrijven die een  innovatief, no-nonsense reclamebureau in de bouwbranche zoeken, graag uitnodigen voor een kennismaking.

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy