Bouwmeester media content marketing & video producties

WAT WE DOEN

 Contentbureau Bouwmeester Media helpt jouw merk aan een groot en bovenal betrokken publiek door contentmarketing in te zetten. We helpen met het bedenken en creëren van waardevolle en unieke content. En dat op een manier die perfect past bij het merk of product. Wat je doel ook is, wij ontwikkelen effectieve content marketingstrategieën en produceren de bijbehorende content in elke mogelijke vorm. Naast deze hoofdtak begeleiden we jou ook graag op het gebied van branding, ontwikkelen we toffe campagnes en geven we jou strategisch advies.

Online marketing in de bouw:

De bouwsector heeft de laatste jaren behoorlijk wat veranderingen doorgemaakt zowel online als ofline. Waar groei  nog steeds vanzelfsprekend is er nu sprake van extra druk om voldoende projecten binnen te halen of binnen de planning te blijhven. En nieuwe personeel komt niet meer vanzelf binnenlopen. Daarnaast is de concurrentie intenser. Om ervoor te zorgen dat jouw bouwbedrijf door de klant wordt uitverkoren, is het dus nodig om met de kop boven het maaiveld uit te steken. Dit is waar online video en fotgrafie  en stuk marketing de uitkomst biedt.

Lees meer

CONTENTMARKETING

is in meerdere opzichten een goed verhaal. Content marketing van contentbureau Bouwmeester Media komt  er kort gezegd op neer dat we met jou op zoek gaan naar het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf, de zogeheten USP's en het waarom van jouw bedrijf en die gaan we, plat gezegd, vermarkten.

Contentmarketing van Bouwmeester Media is gericht op een lange termijn strategie. Die bepalen we, als dat nodig is, gezamenlijk aan het begin van onze samenwerking. We geloven niet in de bedrijfsfilosofie van twee-halen, een-betalen. Om succesvol met een bedrijf te kunnen samenwerken moet het in onze visie, om meer gaan dan alleen winst maken. Geld verdienen is prachtig natuurlijk, maar winst is uiteindelijk niet meer dan het resultaat, de opbrengst van  het verhaal.

Meer lezen

BRANDING

is jouw merk/product met de juiste boodschap onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroepen, via de juiste kanelen, op de juiste momenten. Je  branding laten verzorgen door Bouwmeester  Media is ook ontzorgen en focussen op je corebusiness. Website laten maken, design restylen, seo optimalisatie, teksten (her)schrijven, storytelling, PR-campagne, foto en/of een videomarketingcampagne. Alle benodigde middelen en mensen die nodig zijn voor branding op basis van contentmarketing heeft Bouwmeester Media in eigen huis. Bouwmees Media onderzoekt, ontwikkelt, produceert en publiceert. Contentmarketing=Branding=Bouwmeester Media   

VIDEO

' DE KRACHT VAN VIDEO MARKETING '
Wij geloven in de kracht van video marketing. Een beeld vertelt meer dan duizend woorden, kun je nagaan wat duizenden beelden doen. Video is een sterk medium dat staat of valt met details en zaken als timing. Voor ons draait alles om jouw klanten, zij zijn op zoek naar relevante (video)content. Die niet roept en schreeuwt, of klanten met een net wat te gelikte video,  op het verkeerde been zet. Content Bureau Bouwmeester Media  gaat voor het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf, voor het echte verhaal! 

Wij verbinden mensen en merken. Videomarketing hoort thuis in de gehele customer journey. En om dat goed voor elkaar te krijgen, heb je een doordachte strategie en een plan van aanpak nodig.

Zien wat we doen? Check het hier!

FOTOREPORTAGES

Wij maken fotoreportages naar wens van jouw bedrijf! 

We kunnen jouw bedrijf of projecten van jouw bedrijf in beeld brengen voor op uw website of social media. Dit is dé geschikte manier om jouw bedrijf te presenteren en te laten zien wat jou onderscheidt van concurrenten.
Lees meer

SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Zonder strategie is het lastig om je socials goed te onderhouden. Een strategie gemaakt door Bouwmeester Media is altijd gebaseerd op gedegen research en heldere analyses. De resultaten en inzichten zetten we om in een mooi plan voor jouw content. Content die niet zomaar is gecreëerd, maar die gebaseerd is op jouw doelgroep, concurrenten, doelstellingen en de waarden van jouw bedrijf.

Con­tent­cre­a­tie en com­mu­ni­ty­ma­na­ge­ment van jouw so­ci­al­m­e­dia­ka­na­len. Dé kickstart van je so­ci­al­m­e­dia-activatie: stra­te­gisch, re­dac­ti­o­neel, creatief en continu! Lees meer

SOCIAL MEDIA CAMPAGNES

Een tweet of een post op Facebook plaatsen is niet heel moeilijk. Maar zorgen dat jouw bericht op het juiste moment, 
bij de juiste doelgroep belandt, reacties bij bekenden en onbekenden oproept. En van die onbekenden weer volgers of nog beter fans maken die uw product promoten, dat vraagt meer kennis.

Social media inzetten zonder een duidelijk doel, levert weinig scoringskansen op. Social media inzetten met een strategie, een helder plan, leidt tot meer volgers, tot meer klanten, tot meer fans en uiteindeijk tot meer omzet. Dat is reclame maken 3.0. Ons passende antwoord voor jouw reclame aanpak in een razendsnel veranderende wereld.

HOE GAAN WE TE WERK

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nende diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

KENNISMAKING MET BOUWMEESTER MEDIA

In een strategiesessie met goeie koffie maken we kennis, en bij een goed gevoel gaan we de samenwerking aan!

OPZETTEN
CAMPAGNES

Jouw social media campagne met de juiste berichten op het juiste moment, bij de juiste doelgroep!

MONITOREN
& BIJSTUREN

We houden jouw social media campagnes nauwlettend in de gaten en sturen bij waar nodig is.

OPSCHALEN

Succesvolle campagnes worden opgeschaald en uitgebreid naar nieuwe kansrijke doelgroepen! 

Klaar voor meer succes met je business?

Fijn dat je contact met ons opneemt. Ons doel is jouw bedrijf  on- en offline uit te laten blinken. Benieuwd hoe we dat doen? Laat hier je gegevens achter dan weet je binnenkort meer! 

Direct contact 
038 - 200 1040

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.