aan-het-werk-op-kantoor

Het team van de online Bouwmeesters

Bouwmeester Media beschikt over verschillende disciplines; van brainstormers tot strategietoppers, van contentontwikkelaars en communicatiespecialisten tot foto- en videograven en ontwerpers. Contentbureau Bouwmeester Media ontwikkelt, produceert en publiceert. Bouwmeester Media is een team met passie voor marketing en communicatie, met maar één doel: jouw bedrijf het verschil te laten maken.

Hét reclamebureau voor Noord Nederland

Bouwmeester Media werkt al 7 jaar vanuit het kantoor in Kampen met een professioneel team van diverse online en offline specialisten die veel ervaring hebben opgedaan in de bouw. Voor het uitvoeren van videoproducties is bijvoorbeeld andere kennis en kunde vereist dan voor het vormgeven van een webdesign. Voor elke online discipline heeft Bouwmeester Media een specialist bij de hand. 

jeroen-bouwmeester

Jeroen 

Commercieel directeur

Succes boeken voor een klant geeft altijd weer een geweldige boost, voor ons bedrijf, voor mezelf en zeker voor de klant! Het opbouwen en uitrollen van campagnes, in kaart brengen van doelgroepen, wat doen de doelgroepen, wanneer zijn ze actief, waar zijn ze actief en wat zijn hun interesses? Elke social media campagne is maatwerk, geen bedrijf is immers hetzelfde!

simon-bouwmeester

Simon

Creatief directeur

Mijn specialisme ligt vooral in de video marketing met name het ontwikkelen en produceren van videos voor de social media. 

Het is boeiend om het verhaal van het bedrijf te achterhalen. Elk bedrijf heeft in onze visie een uniek verhaal en dat verwerken we als de storyline in de campagne. Daarmee geven we waarde aan de klanten van onze klanten. En dat werkt! In elke willekeurige online strategie van ons staat dit om die reden, altijd centraal.

MA Bouwmeester Media

Eda

Mangement Assistent

Mijn werkzaamheden als Management Assistent bestaan uit de project planning indelen en strak houden, bewaken van deadlines, 1ste lijns klantcontact en een gedeelte administratie. 

Henri

Adviseur en consulent

Mijn werkzaamheden als contentstrateeg bestaan uit strategiebepaling, contentcreatie en advies op marketing en bedrijfsadvies.
In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan in strategische koersbepaling voor bedrijven en organisaties.

Mirriam Bouwmeester Portretfoto

Mirriam

Administratie en Art director

Mijn werkzaamheden bestaan uit de administratie en helicopterview art director. Het is mooi werk om elk aspect van het ontwerp zo zorgvuldig en creatief mogelijk te benaderen, zodat het aansluit bij de visie en boodschap van de klant. Door de uitdaging om aansluiting als een jas te laten passen wordt mijn beeldend kunstenaarschap aangesproken wat het werk juist veel meer lagen geeft. 

Mathies

Video Edit

Mijn expertise is voornamelijk gericht op het bewerken van video's, om zo elke video uniek te maken en mensen te inspireren en te betrekken bij de inhoud. Het geeft me een enorme voldoening als ik zie dat mijn video viraal gaat!

Bas

Video Edit

Ik ben echt gespecialiseerd in het editen van video's. Ik vind het geweldig om elke video een unieke touch te geven en mensen erbij te betrekken en te inspireren.

edwin-venhorst-vormgever

Edwin

Design & DTP

Als senior designer en DTP-er is mijn specialiteit het creëren van ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gemakkelijk te produceren. Ik heb jarenlange ervaring in het ontwerpen van effectieve communicatiemiddelen die de aandacht trekken en de boodschap overbrengen op het publiek. 

Anne 

Design & DTP

Als vormgever richt ik me voornamelijk op het ontwerpen van visuele elementen die een verhaal vertellen. Het is mijn passie om elk ontwerp zo uniek en opvallend mogelijk te maken, en mensen ermee te raken en te inspireren. Wanneer ik dan zie dat mijn ontwerp de aandacht trekt en wordt gewaardeerd, geeft me dat een enorme boost van voldoening en trots.

mach3builders-programmeurs

Mach3

Software & ontwikkeling

De krachtige samenwerking van creatie en techniek maakt de wereld mooier. 

Hét reclamebureau voor Noord Nederland

Bouwmeester Media werkt al 5 jaar vanuit het kantoor in Kampen met een professioneel team van diverse online en offline specialisten die veel ervaring hebben opgedaan in de bouw. Voor het uitvoeren van videoproducties is bijvoorbeeld andere kennis en kunde vereist dan voor het vormgeven van een webdesign. Voor elke online discipline heeft Bouwmeester Media een specialist bij de hand. 

Door onze full-service online en offline aanpak, van plan, strategie design, programmeren, filmen en fotografie, edit, teksten schrijven, website vullen van content tot grote online marketing campagnes, kunnen wij u een volledig advies aanbieden voor jouw organiastie!

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Vollehove  voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Kerkplein 10,
8325 BN
Vollehove

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy