Social media strategie en management

Bij Bouwmeester Media staan we klaar om je te voorzien van deskundig online marketingadvies. Dit is immers van essentieel belang is voor het succes van bedrijven en organisaties die hun producten of diensten willen bevorderen. Onze aanpak omvat zowel traditionele media als de dynamische wereld van online kanalen. Lees verder hoe we te werk gaan en wat je van ons kunt verwachten.

De Bouwmeesteraanpak

Stap 1: Kennismakingsgesprek


Om je een advies op maat te bieden, plannen we allereerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek inventariseren we de markten en doelgroepen waarop jouw bedrijf zich richt. We willen ook jouw doelstellingen scherp ons netvlies hebben omdat deze van invloed zijn op  ons advies. Stel dat je op zeer korte termijn nieuwe klanten wilt aantrekken, dan heeft dat invloed op de online marketingmiddelen die we aanbevelen.

Stap 2: Uitwerken van het Advies


Op basis van het inventarisatiegesprek stellen we een gedetailleerd advies voor je op, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. In dit advies nemen we de volgende essentiële onderdelen op:

  • De specifieke doelmarkten en doelgroepen die je wilt bereiken.
  • Je duidelijke doelstellingen.
  • Onze aanpak en welke internetmarketingmiddelen we aanraden voor jouw situatie.
  • De vorm en inhoud van de rapportage.
  • Een realistische tijdsplanning.
  • Een inschatting van de termijn waarop je doelstellingen bereikt zijn.
  • Een overzicht van de investeringen.

Waarom Online Marketing Advies van Bouwmeester Media?

Marketing Consult

Ruim 10+

Ruim 10+ jaar ervaring in online en ofline marketing, waardoor we exact weten wat wel en niet werkt.

110% inzet

Toegewijd en betrokken: Je hebt altijd één vast contactpersoon voor snelle en moeiteloze communicatie.

Specialisaties

Specialisaties in ons bedrijf zorgen voor diepgaande kennis op alle gebieden van online marketing, wat resulteert in betere prestaties.

Maximale Transparantie:

 Maandelijkse rapportages over de voortgang en behaalde resultaten stellen je in staat om gemakkelijk bij te sturen, want meten is weten

Meer lezen

Advies Online Marketing Strategie

Afhankelijk van de markt, doelgroep, doelstellingen en de omvang van het project, kunnen we adviseren om een uitgebreide online marketingstrategie uit te werken voordat we de online marketingmiddelen inzetten. Vooral bij grotere projecten kan dit van toepassing zijn. In onze adviesvoorstellen houden we rekening met strategische aspecten, maar de uitwerking kan compacter zijn.

Bij Bouwmeester Media streven we ernaar om jou de best mogelijke begeleiding te bieden, waarbij we jouw specifieke situatie en doelen als uitgangspunt nemen voor ons advies. Dit zorgt ervoor dat we samen een effectieve en op maat gemaakte online marketingstrategie kunnen ontwikkelen en implementeren. Neem contact met ons op en ontdek hoe ons marketingadvies jouw bedrijf kan helpen groeien in zowel traditionele als online markten.

De eindbazen van media 🔥🔥 Zeer tevreden met hun manier van werken, communiceren & eindproducten. En ze zijn ook toffe gasten! Marshlands Jiu Jitsu Zwolle 🤙

Keith

Marshlands

De jongens van Bouwmeester' zoals we ze zijn gaan noemen. Professioneel en op een gezellige manier. Laagdrempelig en erg toegankelijk.

Paulus

Berechja college

Geweldig professioneel team. Denkt goed mee

Mark 

Directeur Bonifatius 

Waarom Bouwmeester Media?

Onze social media experts schuiven regelmatig bij klanten aan. Op kantoor, werkvloer en ook in het veld. Hierdoor doen ze veel ervaring op. Die passen we toe bij al onze klanten.
Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden met mix van jong en oud waardoor er altijd een match is met uw organisatie of merk.
Wij maken gebruik van moderne technologie. Daardoor hebben wij veel data en inzichten tot onze beschikking, welke we toepassen op uw campagne.

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Kampen Vlak bij N50 voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Neem contact met ons op voor een foto adviesgesprek?

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy