Videomarketing & videoproducties voor uw bedrijf

Videomarketing van Bouwmeester Media is kiezen voor succesvolle campagnes of voor een bijzondere, aansprekende aftermovie of een fantastische live registratie van uw evenement.

bedrijfsvideo-laten-maken

bedrijfsvideo-laten-maken-bouwmeester-media

videoproductie-op-school

videoproducties

filmen-op-school

video-laten-maken-op-school

filmen-op-een-beurs
bouw video laten maken bouwmeester media

Succes is vaak een kwestie van de juiste keuzes. Bepaal uw keuze. Kies voor prachtige, professionele foto- en videoproducties van Bouwmeester Media.

Kies voor succes

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Onze hersenen onthouden beeld 50% beter dan tekst. In zakelijke communicatie is het dus van essentieel belang om met de juiste beelden te werken. Of het nu om websites, drukwerk of presentaties gaat, Bouwmeester Media levert fotografie, animaties en videoproducties op maat. Bouwmeester Media heeft ruime ervaring en een voorkeur voor opdrachtgevers uit de bouwwereld.

Videomarketing & videoproducties

Videomarketing van Bouwmeester Media voor je bedrijf instelling of organisatie inzetten, is optimaal gebruikmaken van innovatieve, duurzame technieken, middelen, materialen en platforms. Met videoproducties van Bouwmeester Media raakt, inspireert en activeert u klanten. Videomarketing van Bouwmeester Media is beleving op basis van het ware verhaal, van authenticiteit, van geloofwaardigheid.

Videomarketing van Bouwmeester Media is kiezen voor succesvolle campagnes of voor een bijzondere, aansprekende aftermovie of een fantastische live registratie van uw evenement. Videomarketing van  Bouwmeester Media is een keuze op weg naar succes.

Media cases van Bouwmeester Media

Een goed verhaal, moderne techniek, gedreven vakmensen zijn de basis voor uw bedrijfsflim geproduceerd door Bouwmeester Media. 

Wat de techniek betreft hebben we de beschikking over alle moderne filmtechnieken en middelen. We filmen in hoge HD of 4k kwaliteit en we halen zonodig alle tips en trics uit de flimkast.

Bijvoorbeeld wide angle-groothoekshots vanaf 8 meter hoge statieven of vliegende beelden vanuit een drone, afgewisseld met indringende close slomo-shots of korte timelaps reeksen voor verrassende dynamiek.

De kracht van uw bedrijf is het hart van het script van uw bedrijfsvideo

Voor 'het verhaal', het zogeheten script van uw bedrijfsvideo gaan we uit van de kacht van uw bedrijf of organisatie waarbij authenticiteit en geloofwaardigheid een belangrijke rol krijgen.

We stellen vragen als: Wat maakt uw bedrijf bijzonder, waarom blijven klanten bij u, wat bindt de medewerkers. Prikkelende vragen soms, maar wel noodzakelijk om te komen nodig tot de ideale mix van de door u gewenste uitstraling en beleving.

Het geheim van het succes van uw bedrijfsflim?
Het was een inside job!

Bij voorkeur werken we met hulp van binnenuit uw organisatie. Ervaring heeft geleerd dat teamwork met u en uw organisatie is bepalend voor het succes.

Als we voldoende informatie hebben verzameld schrijven we het conceptscript dat we vervolgens gezamenlijk met u bespreken. Zijn we het daar over eens, dan kunnen we beginnen met de opnames.

 

Recente video shoots

Online wervingsvideo Meilof Riks

Wervingsvideo laten maken in de bouw

Meilof Riks is een innovatief, sterk klantgericht bedrijf, gespecialiseerd in de productie en montage van aluminium  dak- en gevelproducten voor de zakelijk markt.

Brandmovie voor Drukpaal.nl

brand-movie-voor-drukpaal

Geen doffe dreunen of een trillende grond. Drukpaal B.V.  heeft de funderingswereld ingrijpend verduurzaamd met de introductie van een imposante machine die de heipalen trilligsvrij en geluidsarm de grond indrukt. Prachtig bedrijfsverhaal dat Bouwmeester Media in  een  unieke bedrijfvideo mocht vastleggen.

Ingesprek met onze Meesters in Video Marketing

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Kampen. Vlak bij N50 zodat we ons specialisme in video kunnen aantonen en je kennis kan maken met ons team.

Zit je niet om de hoek? Dan kunnen we ook eerst digitaal afspreken en ons computerscherm met jou delen.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy